Komoly változást jelentett be a WizzAir: erről minden utazónak tudnia kell

Komoly változást jelentett be a WizzAir: erről minden utazónak tudnia kell

2022. június 13. 18:14

Folyamatosan variálja a WizzAir a járatai indulási idejét és írja újra lényegében nulláról a menetrendjét. Az okosutazas.hu információi alapján idén már a foglalásaik 90 százalékát módosították, és ennek még koránt sincs vége.

A tavalyihoz hasonlóan idén is folyamatosan módosítja a járatainak indulását a WizzAir, így már most sincsenek biztonságban az őszi terveink sem. A cég ugyanis sokszor az este 10-es indulást könnyedén teszi át másnap reggelre, amivel egy fél napot is elbukhatunk a nyaralásunkból.

A légitársaság pedig lényegében 0-ról írja újra és újra a menetrendjét csak azért, hogy a fordulók közöti nagyobb ráhagyással minél kisebb zökkenőkkel fenntartani a működését. A cég ennek ellenére továbbra is azt állítja, hogy tőle független okok miatt történik a baj, ami nem náluk, hanem az ellátási láncoknál keresendő. Ennek mond ellent egy, a cég belső meetingjéről kiszivárgott anyaga, amiben a cég vezetősége azt tanácsolta, hogy fáradtan, a végkimerülés szélén is hajtani kell, hogy a reputációs és pénzügyi veszteségeket okozó késéseket, törléseket elkerüljék és házon belül maradjanak a gondok.

Így valószínűleg továbbra is érdemes azzal számolni, hogy bármikor átvariálhatják az utazásunkat, így lényegében két héttel az indulás előtt vehetjük komolyan azt, amit az utolsó változás után megmaradt.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ismét zsebbe kell nyúlnia a magyar szülőknek: súlyos kiadás vár rájuk a következő hónapokban

Az infláció miatt a szülőknek a zsebpénz politikájukat is át kell gondolniuk, hiszen minden drágul, így bizony a zsebpénzt is emelni kellene.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Lenullázhatja a magyar családokat a rezsiemelés: ide menekítsd a pénzed, amíg megteheted

Sokan a téltől félnek, mondván nehéz lesz kikalkulálni a megemelkedett rezsiárakat, de a lakásárak, albérlet árak is az egekben.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. október 1. szombat
Malvin
39. hét
Október 1.
A zene világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Ingyenes régiós fórum a helyi kkv-knak szakértőkkel.
Megújuló energia workshop a Lakás kiállításon
3 napig ingyenesen a LAKÁS KIÁLLÍTÁSON szeptember 23-25 között!
EZT OLVASTAD MÁR?