24 °C Budapest

Lexusokat hív vissza a Toyota

2010. május 20. 09:02

Tavaly több mint nyolcmillió autót hívott vissza a Toyota, és már idén is több mint egymillió autó visszahívása felett jár a japán autógyártó. A legutóbbi bejelentése alapján világszerte 11.500 Lexust rendelt vissza szervizeibe a cég - írja a Világgazdaság.

A Toyota, luxusmárkája, a Lexus csúcskategóriás autóit hívja vissza szervizeibe. Az ok, elektromos problémák miatt négy modell kormányszerkezete hibásan működhet. Az érintett modellek: az LS 460, az LS460L, az LS600h és az LS600hL.

A Lexus 11.500 visszahívott autójából 4500 a japán utakon fut, a maradék pedig Európa és az Egyesült Államokban került forgalomba helyezésre. A lap érdeklődésére a Toyota magyarországi képviselete nem tudta megmondani, hogy Magyarországon eladott autók érintettek-e a visszahívásban, mivel "még tart a hazai helyzet vizsgálata".

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 27. péntek
Hella
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?