3 °C Budapest
Milliós fizu várja pár éven belül egy most induló képzés résztvevőit (x)

Milliós fizu várja pár éven belül egy most induló képzés résztvevőit (x)

PR
2022. október 3. 05:00

Október 17-ig még bárki jelentkezhet az egyik legnagyobb hazai programozóiskola, a PROGmasters novemberben induló, 6 hónapos, online szoftverfejlesztő képzésére. Ennek végzősei garantáltan álláshoz jutnak az iskola partnercégeinél, legalább bruttó 450 ezer forintos kezdő fizetésért, azonban a juniorok induló fizetése az előképzettségüktől és a nyelvtudásuktól függően ennél több is lehet majd. Arról nem is beszélve, hogy a fejlesztők bére pár év után a milliós szintet is elérheti a friss iparági felmérések szerint.

Alkalmazásokat vagy akár játékokat is fejleszthetnek majd a végzettek

A Microsoft által fejlesztett .NET keretrendszer több programozási nyelvet támogat, amelyek közül az egyik legnépszerűbb a C#. A .NET rendszert szinte mindenre lehet használni: web-, mobil- vagy desktop alkalmazások, sőt, akár játékok fejlesztésére, de gépi tanulás és mesterséges intelligencia programozásához, valamint az IoT területén is. Éppen ezért a .NET programozóknak mindig lesz munkájuk, ráadásul nem is akármilyen fizetésért: az átlagosan 4-5 év tapasztalattal rendelkező .NET fejlesztők akár bruttó egymillió forintot is kereshetnek a Hays Salary Guide idei adatai szerint.

Még lehet jelentkezni a képzésre - a felvételire ingyenesen felkészítenek

A november közepén induló képzésre október 17-ig még bárki jelentkezhet. A sikeres felvételihez alapszintű JAVA vagy C# programozói tudás szükséges, de azoknak is érdemes jelentkezniük, akik még nem rendelkeznek ezzel, a PROGmasters ingyenes felkészítő tananyagaival ugyanis felhasználói szintű számítógépes ismeretek birtokában bárki elsajátíthatja a felvételihez elvárt alapokat.

Előnyt jelent a nyelvtudás: akár 500 ezres kedvezményt is érhet

A felvételi során előnyt élveznek azok, akik legalább középszinten beszélnek angolul vagy németül. Utóbbiak számára ráadásul – a németül beszélő informatikusok iránti jelentős kereslet miatt – a képzés díja is alacsonyabb: a 6 hónapos képzés tandíjából félmilliós kedvezményt kapnak. Az 1.950.000 forint értékű képzést egyébként a résztvevők csupán 99 ezer forint befizetésével elkezdhetik, a fennmaradó összeget pedig elegendő az informatikusi karrierjük megkezdését követően, 4 éven belül kifizetniük.

Az IT-karrierre pedig garanciát vállal az iskola: ha a PROGmasters a képzést követő fél éven belül nem szerez állást a végzettnek, akkor a tanfolyam teljes nettó díját elengedi vagy visszafizeti.

Október 13-án ingyenes nyílt napot tart az iskola a karrierváltás iránt érdeklődők számára

A PROGmasters 2022. október 13-án (csütörtökön) 18 órakor ingyenes, online nyílt napot tart, amelynek résztvevői mindent megtudhatnak a várható álláslehetőségekről, találkozhatnak a képzés mentoraival, valamint meghallgathatják a már végzett fejlesztőknek a képzéssel és az elhelyezkedéssel kapcsolatos tapasztalatait is.

(x)

NEKED AJÁNLJUK
Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 2. péntek
Melinda, Vivien
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?