33 °C Budapest
Debrecen, 2019. március 22.Lottószelvényeket tölt ki egy játékos Debrecenben, a Szerencsejáték Zrt. Darabos utcai lottózójában 2019. március 22-én. Minden idõk harmadik legnagyobb nyereménye, 3,414 milliárd forint a tét az Ötöslottó hétvégi sorsolásán.MTI/Czeglédi Zsolt

Akkora pénzvihar lesz Magyarországon szombaton, amit ritkán látni: valakinek élete napja lehet

2024. június 19. 20:09

Tovább halmozódik az ötöslottó főnyereménye. Magyarország legismertebb és legnépszerűbb lottójátékán a várható főnyeremény összege már 3,21 milliárd forintál jár.

Legutóbb 2024. március 2-án volt telitalálatos az Ötöslottón, így a szerencsevadászokat már 3,21 milliárd forintos jackpot várja a szombati számhúzáson. Minden idők eddigi legnagyobb jackpotját idén, 29 hét halmozódást követően vitte el egy szerencsés játékos, aki február 24-én 6,5 milliárd forinttal lett gazdagabb.

A nyeremény halmozódására 52 hét áll rendelkezésre, ezután a főnyeremény nem növekszik tovább. Ha az utolsó sorsoláson sincs telitalálatos szelvény, akkor a főnyeremény a többi nyertes között kerül felosztásra, erre azonban a játék 67 éves története során még egyszer sem volt példa. A nyertesnek 90 nap áll rendelkezésre, hogy jelentkezzen nyereményéért a Szerencsejáték Zrt. oldalán, vagy országszerte bármelyik lottózóban.

A múlt héten, ahogy mindig, a Pénzcentrumon élőben közvetítettük a sorsolást, és meglehetősen érdekes számokat húztak ki egymás után. Olyan történt tehát a sorsoláson, amire eddig nem volt példa, nem is lett nyertes. Ezen a héten viszont szombaton lehet, és ha nem is lesz, a Pénzcentrum most is élőben fogja közvetíteni a sorsolást.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ezen a szőnyegen jógázva már semmi sem választ el a természettől (x)

Gombából és növényi szálakból fejlesztett újgenerációs jógamatracot egy fiatal magyar csapat.

Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. július 22. hétfő
Magdolna
30. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm