21 °C Budapest
Budapest, 2019. március 23.Az Ötöslottó kézi számgolyói a SzerencseSzombat közvetítése elõtt, az Ötöslottó és a Joker élõközvetítése elõtt a budapesti Fortuna stúdióban 2019. március 23-án.MTI/Mónus Márton

Hatalmas meglepetés az Ötöslottó sorsolásán: ilyen még nem történt a nyerőszámokkal

2024. június 15. 20:01

Szinte hihetetlen, de az Ötöslottó sorsolásán az elő négy szám egy számsor volt, a 85; 86; 87; 88. Nem csoda, hogy nem is lett telitalálat.

Megtartották az Ötöslottó 24. heti sorsolását, amit ezúttal is élőben közveített a Pénzcentrum. Ám olyan dolog történt, amire kevesen számítottak. Az első négy szám egy egymást követő számsor lett, ami ekképpen nézett ki: 85; 86; 87; 88. Nem csoda, hogy ilyen indulás után nem lett ötös a lottón, igaz a négyesek száma magas volt. Összesen 33 darab négyes volt, ami egyenként 1,6 millió forintot fizetett. Az ötödik szám egyébként a 44-es lett.

Az Ötöslottót egyébként megnyerni önmagában is szinte lehetetlen, ennek az esélye majdnem 1 a 44 millióhoz. Ez olyan, mintha két ember számkitalálósdit játszanak, és az egyik teljesen véletlenszerűen választana egy számot 1 és 44 millió között, majd a másik tippelne, és kitalálná. De az, hogy az 5 számból ilyen számsor legyen, nagyon látványos. Igaz, sokan játszhatnak olyanok Magyarországon, akiknek a gyermekük/unokájuk az 1980-as évek második felében született, ezért annyira mégsem ördögtől való ilyen számok megtétele. Ám ez most senkinek sem jött be.

(Címlapkép - Mónus Márton, MTI/MTVA)

Te mit gondolsz a saját márkás termékekről?

A következő hetekben a Pénzcentrum és a Debreceni egyetem közös, nagymintás felmérést végez, hogy kiderüljön, hogyan vélekednek a hazai vásárlók az ún. kereskedelmi/saját márkás, illetve a gyártói márkás termékekről. Az alábbiakban arra szeretnénk megkérni, hogy töltsd ki a kérdőívet, ezzel segítve munkánkat. Köszönjük!

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

 

NEKED AJÁNLJUK
Ezen a szőnyegen jógázva már semmi sem választ el a természettől (x)

Gombából és növényi szálakból fejlesztett újgenerációs jógamatracot egy fiatal magyar csapat.

Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. július 20. szombat
Illés
29. hét
Július 20.
A Hold napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. július 20. 19:21
Felújítási támogatás - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető lakásfelújítási támogatásról.
Most nem