13 °C Budapest
Colourful lottery balls in a rotating bingo machine.

Durva, ami az Ötöslottóval történni fog: megszólalt a Szerencsejáték Zrt., ez vár a játékosokra

2023. április 20. 10:35

Minden idők negyedik legnagyobb nyereménye várja az Ötöslottón azt a szerencsés nyertest, aki 25 hét halmozódás után egymaga elviszi az immáron 4,393 milliárd forintra duzzadt fődíjat a szombati sorsoláson. A milliárdos összeg a játékkedvet is fokozza, nem csak többen, hanem többet is lottóznak.

Közleményében a Szerencsejáték Zrt. azt írja: akár történelmet írhat az a szerencsés, aki szombaton helyesen tippeli meg az öt szerencseszámot, ugyanis az Ötöslottó történetének negyedik legmagasabb főnyereményét tudhatja majd magáénak.

Legutóbb 2022. október 22-én talált gazdára a főnyeremény, az elmúlt fél évben pedig több olyan szám is volt, amely nem került be a nyerőszámok közé, ilyen a többi közt az 1 és a 7, de a hatvanas számkörben négy szám is akad: a 63, 64, a 66 és a 69 számokat sem sorsolták ki az elmúlt 25 hétben. Érdekesség, hogy a 32-es számot viszont már hatszor is kihúzták. Az Ötöslottó történetében a leggyakrabban kihúzott 6 nyerőszám egyébként az 1, 3, 15, 29, 42 és 75-ös számok.

A milliárdos nyeremény rendkívül vonzó a játékosok számára. A halmozódás előrehaladtával egyre többen teszik próbára szerencséjüket, és az is elmondható, hogy egyszerre több mezővel is játszanak. A Szerencsejáték Zrt statisztikája szerint a halmozódás első hetéhez viszonyítva 34%-kal többen lottóztak, és mintegy 50%-kal több alapjátékot küldtek játékba a múlt héten.

Amennyiben a szombati sorsoláson lesz telitalálat, akkor a helyesen tippelő szerencsésnek 90 nap áll rendelkezésére, hogy jelentkezzen nyereményéért, mégpedig az úgynevezett nagynyertes-vonalon, amelyről a www.szerencsejatek.hu oldalon és az értékesítőhelyeken is érdeklődhet. A nyeremény kifizetésének alapfeltétele, hogy a nyertesnek Magyarországon nyitott folyószámlával kell rendelkeznie, mivel a nagy összegű nyeremények kifizetése minden esetben csak banki átutalással történhet.

KATTINTS! Friss hírek, nyerőszám kereső ÖTÖSLOTTÓ aloldalunkon

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Az Ötöslottó nyerőszámai a 16. héten

Kihúzták az Ötöslottó 16. heti nyerőszámait, a sorsolást pedig ezúttal is élőben közvetítette a Pénzcentrum. Vajon elvitte valaki az 1,5 millárd forintos főnyereményt?

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 23. kedd
Béla
17. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm