28 °C Budapest
toast with wine glasses at lake Balaton with the Badacsony hill in the background .

Újabb nagy bejelentést tettek Nánásiék: ezen a balaton-parti településen nyitottak új boltot

2022. július 3. 17:06

Ördög Nóra Instagram oldalán jelentette be, hogy Nánási Pállal a két balatonakarattyai boltjuk után a harmadik Balatonfüredi is megnyitotta kapuit. Az új üzlet ma délelőtttől várja a vásárlókat.

Ördög Nóra és Nánási Pál az utóbbi években már két üzletet nyitott a magyar tenger partján a "Nekem a Balaton" brand alatt. Most az Instagramon számoltak be az újabb bolt nyitásáról. "Kicsit már ferdén állunk mi is, mint a még fel nem fúrt Nekem a Balaton-cégér, de toljuk ezerrel, hogy biztosan készen álljunk a nyitásra: vasárnap 11 órakor várunk mindenkit Balatonfüreden!"
– írta Ördög Nóra a kép mellé.

Balatonfüredre terjeszkedik a Nekem a Balaton idén nyáron - jelentette be Ördög Nóra még áprilisban a Nánásiék közösségi csatornáin. "Megyünk tovább! Végülis a Balaton elég nagy, egyszer talán körbeérünk" - mondta Nánási Pál a videóban, hozzátéve: "A kiváncsiságunk visz minket tovább." Balatonfüred egy komoly lépés, komoly döntés és egy nagy falat - emelte ki Ördög Nóra, viszont hangsúlyozta, hogy a Csücsök - a második balatonakarattyai üzletük - is folyamatosan fejlődik közben.

 

Egy jó kis reggelizőhelyet szeretnénk csinálni, finom streetfood kajákkal, a pékáru is ugyanúgy megy tovább - mondták el a videóban. "Füred is megismerheti a kakóscsigánkat" - mondta füredi üzletükről még hónapokkal annak megnyitása előtt Nánási Pál, hozzátéve, hogy a delikát funkció szintén megmarad.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 6 százalékos THM-el, és havi 106 085 forintos törlesztővel fel lehet venni a Raiffeisen Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 6,42% a THM; a K&H Banknál 6,43%; az Erste  Banknál 6,67%,  a MagNet Banknál pedig 6,8%; míg az UniCredit Banknál 6,9%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Címlapkép: Nánásiék

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Így győzheted le a tomboló inflációt: rengeteg magyar keresi szét magát ezzel a módszerrel

Egy vállalat sikeressége mérettől függetlenül több dolgon múlhat, azonban a sikeres marketing igazán erőssé teheti azt, válság esetén is.

Ez lenne a siker kulcsa? Sok magyar még mindig alábecsüli ezt az eszközt

Ezt mindenképp tudnod kell, mielőtt belevágsz egy start-up finanszírozásába, kezdő vállalkozóként.

Csendes gyilkos pusztítja tömegével a magyarokat: sok apróságon múlhat, megúszod-e

A magyar felnőttek mintegy 60 százaléka fél attól, hogy élete során rosszindulatú daganatot diagnosztizálnak nála.

Közösségi finanszírozás – alternatív, kockázatmentes út az üzleti célok megvalósítása felé (x)

Nincsenek könnyű helyzetben a hazai induló vagy bővülni kívánó vállalkozások: nehezen előrejelezhető egy-egy termék vagy fejlesztés várható sikere vagy megtérülése.

NAPTÁR
Tovább
2022. augusztus 7. vasárnap
Ibolya
31. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. augusztus 7. 16:08