18 °C Budapest
Close-up of a radio station microphone in recording studio or broadcast room.

Visszavonulásáról vallott Jáksó László: ebből él most az egykori műsorvezető

2021. május 10. 13:03

Kiderült, miért vonult vissza a médiából Jáksó László. A műsorvezető elmondta, fárasztó volt neki a reggeli kelés, illetve a vírustól is tartott. Azt is elárulta, miből él most.

Visszavonulásáról beszélt Jáksó László, akinek nevét a Danubius Rádió műsorvezetőjeként ismerte meg az ország, itt 2009-ig vezette műsorátt. A Danubius megszűnése után a Class FM-en folytatta a rádiózást, ami 2018 októberében szűnt meg.  A tévéből a legtöbben a Kész Átverés című műsorból és a Heti Hetesből ismerik.

Utoljára a Sláger FM programigazgatója volt, illetve a reggeli műsort is vezette. Innen 2020 áprilisában mondott fel.

Három évig voltam a csatorna programigazgatója, és három hónapig a reggeli műsorvezetője, Mivel a pályám során még soha nem ébresztettem a hallgatókat, mindenképpen ki szerettem volna próbálni a hajnali kelést, ám be kellett látnom, nem olyan nagy buli a reggeli rádiózás

- mesélte a Hot magazinnak. Hozzátette, túl az ötvenen egyszerűen fárasztónak találta a reggeli kelést. Emellett sajnálta a médiában dolgozókat, akik a világjárvány kitörése után sorra fertőződtek meg koronavírussal, mert be kellett járniuk a munkahelyükre. A rádiózás mellett volt másik munkája is: a programozóként dolgozik, így nem a semmibe ugrott bele, amikor felmondott - egyébkét műsorvezetőként sem adott fel másik szakmájával, még a Heti Hetes idején sem.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Most már jó ideje nem vagyok képernyőn, és a hangomat sem hallatom, de azt is el tudnám viselni, ha soha többé nem szerepelnék. Így legalább én osztom be az időmet, és azzal töltöm a napjaimat, aki és ami a legfontosabb számomra. Ez pedig a feleségem és a programozás

- mondta.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. június 13. vasárnap
Antal, Anett
23. hét
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. június 12. 19:20