2020. július 9. csütörtök Lukrécia

Szomorú bejelentés: véget ért Pimasz Úr házassága, 15 év után válik feleségétől Papp Gergely


Nincs mit tenni, kihűlt a kapcsolatuk. Papp Gergely és felesége külön folytatják életüet.

Papp Gergely az RTL Klub Reggeli című műsorában (aminek a műsorvezetője) jelentette be, hogy felesége és ő mostantól külön utakon folytatják életüket. 

Kicsit kihűlt bizonyos része annak ellenére, hogy fantasztikus társamnak érzem: fantasztikus társai vagyunk egymásnak szülőként, alkotó- és házastársakként is, de kicsit kialvóban volt a láng az elmúlt években. Nagyon büszkék vagyunk, hogy mindig a korrektség, az őszinteség jellemezte a kapcsolatunkat, de az elmúlt két és fél évben, amióta külön is lakunk, változtak dolgok, ami egy picit előjele is volt annak, hogy ha úgy alakul, megpróbálunk új irányba is nyitni. Ez történt most tulajdonképpen.

 - mondta el a műsorban.

Címlapkép: Getty Images

KIHÚZNA A BAJBÓL 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk