2021. március 5. péntek Adorján, Adrián

Orbán Viktor: az első lépések között enyhíteni kell az este 8 óra utáni kijárási tilalmat


Orbán Viktor ismét a Facebookon jelentkezett be tegnap este, hogy a nemzeti konzultáció kitöltésére ösztönözze a lakosságot. Mint mondta: arról, hogy meddig kell még együttélni a korlátozásokkal, abban a járványügyi szakemberek döntenek, viszont a nyitás részleteinek kérdéseiről mindenki elmondhatja a véleményét. A videóból az is kiderült, hogy a miniszterelnök a fokozatos nyitás híve, és először a 8 óra utáni kijárási tilalmat oldaná fel.

"Ez a pillanat is végre elérkezett: tudunk értelmesen konzultálni arról, hogy milyen körülmények között és hogyan oldjuk fel a járványhelyzet miatt bevezetett korlátozásokat. Épp elegünk van már ebből, szabadulni akarunk tőle. Hogy mikor szabadulhatunk, abban természetesen a járványügyi szakemberek hangja, szava, véleménye lesz a döntő. De hogy milyen körülmények között, hogyan, hány lépésben történjen, nos, ott mindenkinek számít a véleménye" - mondta el a miniszterelnök, arra buzdítva a "facebookosokat", hogy töltsék ki a Nemzeti konzultációt.

A videóból kiderült, hogy Orbán Viktor mit válaszolna egyes kérdésekre. Arra a kérdésre, hogy Egyesek szerint a járványügyi korlátozó intézkedéseket fokozatosan, lépésről lépésre fel lehet oldani. Mások szerint ezt csak a járvány végén, egy lépésben lehet megtenni. Ön mit gondol erről? a miniszterlenök a Fokozatosan, lépésről lépésre kell feloldani a korlátozásokat választ adta. A védettségi igazolvánnyal kapcsolatos előjogokról szóló kérdésre (Azok, akik beoltatják magukat vagy átestek a betegségen, védettségi igazolványt kapnak. Vannak, akik támogatják, hogy az ilyen igazolvánnyal rendelkezők felmentést kapjanak egyes korlátozó intézkedések alól. Ön mit gondol erről?) a Támogatom választ jelöli a videóban.

Orbán Viktor szerint a kijárási korlátozás enyhítésére is szükség lenne: a Vannak, akik szerint - amint a járványügyi helyzet engedi - az első lépések között enyhíteni kell az este 8 óra utáni kijárási tilalmat. Ön egyetért ezzel? kérésre az Igen választ jelölte.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

Aldi

03.04-03.10
Országos

Interspar

03.04-03.10
Országos

Spar, Interspar

Tavaszi készülődés
03.04-03.20
Országos

Lidl

03.04-03.10
Országos

Spar

03.04-03.10
Országos

Tesco

03.04-03.10
Országos

Auchan

03.04-03.10
Országos

Auchan

Húsvét
03.04-04.03
Budapest


HR Revolution 2021

Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?