2019. július 19. péntek Emília

Néhány négyzetméteren él Bíró Ica: átok szállt a családjára


Bíró Ica 10 éve vett fel svájcifrank-alapú hitelt, ennek pedig XII. kerületi háza és az ügyvédje beszámolója szerint egy másik ingatlanja volt a fedezete. Az árfolyamelekedés miatt azonban a törlesztőrészlet majdnem a háromszorosára nőtt, amit már 6 éve nem tud kitermelni. Múlt pénteken hatalmas megrázkódtatás érte: az egykori modellt két ingatlanból is kilakoltatták, mivel évek óta képtelen fizetni svájci frank alapú hitelét. Az átmeneti időszakban egy alig néhány négyzetméteres helyiségben kényleteln meghúzni magát. 

Mivel a fitneszlady mindkét ingatlanát elvesztette, így átmenetileg pár négyzetméteres kis szépségszalonjának falai között kell meghúznia magát. Reményei szerint a törvény neki ad majd igazat, írja a Femcafe.

Nem elég, hogy kilakoltatták két ingatlanból is, ezt a sajtó élőben közvetítette. Bíró Icának meggyőződése, hogy családját átok sújtja.

Alkalmi munkákból élek, sajnos nem állok jól anyagilag, a családom és a barátaim segítségére szorulok

- fogalmazott elcsukló hangon az egykori modell, aki elhatározta, hogy megszabadítja magát és szeretteit az átoktól. Jövőbeli tervei között szerepel, hogy megírja hitelkálváriáját, és megrázkódtatásait. Egyelőre azonban bízik abban, hogy a jogi lépések megteszik hatásukat, és rendeződik az anyagi, lakhatási helyzete.

Címlapképünk csak illusztráció.

JÓL JÖNNE 800 EZER FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Íme, itt egy konkrét példa: kalkulátorunkban 800 ezres forintos hitelösszeget és 60 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 17 775 forintos törlesztőrészlettel a Raiffeisen nyújtja (THM 13,41%), de nem sokkal marad el ettől a K&H 18 198 forintos törlesztőt (THM 13,79%) ígérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni a Cetelem, az OTP, valamint a CIB konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS