2021. január 17. vasárnap Antal, Antónia

Ismét üzent Orbán Viktor: fontos megbeszélésen van túl, komoly intézkedések jönnek


Ma is egyeztetett a miniszterelnök az iparkamara elnökével tárgyalt, akit arra kért, tegyen javaslatot, miképp lehetne megmenteni a magyar kkv-kat.

Parragh Lászlóval, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnökével találkozott, akit tájékoztatott a várható egészségügyi intézkedésekről. Orbán Viktor a most közzétett videóban elmondta, hogy a vírus az embereken kívül a gazdaság szövetét is megtámadja, ezért cselekedni kell:

Nekünk elsősorban a kis- és közepes vállalkozásokra jelentett veszély a legfontosabb.

 - hangsúlyozta a miniszterelnök, aki arra kérte a kamara elnökét, hogy tegyen javaslatot a kormány számára, és alakítsanak ki szorosabb együttműködést. 


A kis- és középvállalkozások azért kiemelten fontosak, mert ők adják a legtöbb magyar embernek a munkát.

Azt is elhangzott a videóban, hogy ezután egészségügyi döntéseket hoznak majd.

(Fotó: Facebook)

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS