2020. november 28. szombat Stefánia

Emiatt a sorozat miatt fizetnek elő most rengetegen HBO GO-ra


Ezen a héten is rengeteg néznivaló akad majd az HBO GO-n, azonban a legtöbben most a Tudhattad volna című sorozatot darálják Nicole Kidmannel és Hugh Granttel a főszerepben. A sorozat miatt a streaming-szolgáltató olyan erősen kezdte a hetet, mint a Trónok harca 8. évadnyitója óta egyszer sem.

A Tudhattad volna című sorozat nemrég debütált a streamingen, mostanra pedig az évad felénél jár. A David E. Kelley forgatókönyvíró (Hatalmas kis hazugságok) és Susanne Bier rendező (Éjszakai szolgálat) összefogásával készült hatrészes minisorozat középpontjában Grace Fraser, a sikeres terapeuta (Nicole Kidman), és családja, a férje (Hugh Grant) és a fiuk (Noah Jupe) áll. Egy éjszaka - egy erőszakos haláleset és egy sor borzalmas felismerés következtében - feje tetejére áll Grace tökéletesnek hitt világa. A nyilvánosság előtt esik szét az élete, és nem könnyű egy újat teremteni.

A sorozat rengeteg új előfizetőt, és fiók-újraaktiválást hozott, nézettségben pedig maga mögé utasította A szolgálólány meséje 3. évadát, a Hatalmas kis hazugságok 2. évadát, az Eufóriát, a Watchment, a Westworld 3. évadát, a Visszatérés Epipóba című magyar dokumentumfilmet és A farkas gyermekei első évadát is.

A magyar szinkronos verzió december 22-én kerül fel az HBO GO-ra teljes évaddal, a jól megszokott hangokkal.

November végéig még számos néznivaló akad a streamingen, jövő héten is lesz miből válogatni.

30 ezüst

November 29-én indul az HBO GO-n a spanyol HBO új, saját gyártású sorozata, az Alex De La Iglesia által rendezett 30 ezüst. A nagyköltségvetésű, látványos sorozat egy igazi adrenalin bomba lesz, amely izgalmasan vegyíti a horror és fantasy elemeket. Ennyire műfaji sorozat ritkán látható, úgyhogy igazi gyöngyszem kerül fel az HBO GO kínálatába - írták a közleményben.

November 23., hétfő

Érkezik a Kis fejsze antológia-minisorozat, melynek részei a London nyugat-indiai közösségében játszódnak az 1960-as évek végétől az 1980-as évek közepéig, a középpontjukban néhány barát, illetve család áll. Jön a Tudhattad volna 5. része, és A spanyol hercegnő új része is. A filmek közt elérhető lesz az Oroszlántámadás című vígjáték és a London című romantikus dráma Chris Evans-szal és Jessica Biellel.

November 24., kedd

Új résszel jelentkezik Az Úr sötét anyagai fantasy-sorozat második évada.

November 25., szerda

Elérhető a tavalyi megosztó magyar film: a FOMO: Megosztos és uralkodsz, melynek sztorija szerint a gimnazista Gergő egy befolyásos üzletember fia. A barátaival - a Falkával együtt - egyedül csak a szex és a buli izgatja, amiket mobiltelefonnal rögzítenek, és habozás nélkül feltesznek a netes csatornájukra. A videóik idővel egyre durvábbá válnak, és amikor az egyik házibulin Lilla, az iskola történelemtanárának lánya túl szabadosan viselkedik, a Falka prédájává válik. Amikor a róla készült anyag is felkerül a netre, egyetlen pillanat alatt feje tetejére áll a fiúk biztosnak hitt világa.

November 26., csütörtök

Felkerül a kínálatba A gyűlölet, amit adtál című dráma, melyben a tizenhat éves Starr Carter két párhuzamos világban él: a szegény, főleg feketék lakta környéken, illetve annak szomszédságában lévő gazdag, leginkább fehérek lakta negyedben, ahová előkészítő iskolába jár. A két világ közötti labilis egyensúly azonban felborul, amikor szemtanúja lesz, ahogy egy rendőrtiszt lelövi Khalilt, a legjobb gyerekkori barátját. A mindkét oldalról érkező nyomás ellenére Starrnak meg kell találni a hangját, és azt, hogy mi a helyes lépés. A film Angie Thomas bestselleréből.

November 27., péntek

Újabb résszel jelentkezik Az ifjú Sheldon, és több film is érkezik az online tékába: az egyik a Miért nem halsz meg című horrorvígjáték, a másik az Áttörés című dráma. Utobbi története szerint Joyce Smith örökbefogadott fia, John alatt beszakad a befagyott tó jege. Negyed órát tölt a fagyos vízben, mire kimentenik, és az orvosok szerint a kómába esett fiúnak semmi esélye arra, hogy felépüljön. Joyce viszont a hitének erejében bízva az egész városkát mozgósítja azért, hogy közösen imádkozzanak John gyógyulásáért.

November 28., szombat

A Romolus első évadának 7-8. része érkezik, valamint a Harcos új része is elérhető lesz. Filmek közül a Hazug tánc című pszichológiai drámát nézhetik az előfizetők.

November 29., vasárnap

A hetet az HBO Europe gyártásában készült Talált pénz című sorozattal zárhatjuk, ami két közlekedésbiztonsági technikusról szól, akik azon viccelődnek, hogy képesek lennének elkövetni a tökéletes bűntényt. Doru és Ionel szerint a közlekedési lámpák átállításával manipulálni lehet a forgalmat, és ki lehetne rabolni az egyik bank pénzszállító autóját. Persze senki sem veszi őket komolyan, mígnem olyan helyzetben találják magukat, hogy kénytelenek véghezvinni a rablást. Hőseink az erkölcsi fék és az önmegvalósítás csapdájában vergődnek.

A filmkínálatba pedig jön a Vakító fény, ami egy igazi feel good film lehet Bruce Springsteen zenéivel, a Mozdulatlan nemzedék című dráma, melynek főhőse Julie egy fiatal, gazdag és szarkasztikus páciens az egyik elmegyógyintézetben. A lánynak a semmittevés a mottója: nem tanul, nem dolgozik, és barátai sincsenek. Agnes pedig egy naiv nővér, és egy hároméves kisgyermek édesanyja, akinek csupán egyetlen problémája van az életben, nem kapott meg mindent ahhoz, hogy anya legyen. A két vad szellem találkozása lázadáshoz vezet. Nincs veszítenivalójuk és nincs keresnivalójuk, mindent és mindenkit megkérdőjeleznek maguk körül.

Címlapkép forrása: HBO

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is, ezért nagyon fontos, hogy már most a számunkra legmegfelelőbb konstrukciót válasszuk! Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk

Fontos változás a sárga csekkeknél: hamarosan véget érhet egy korszak Magyarországon?
Aki ragaszkodik a csekkes megoldáshoz, az is sokszor már telefonon fizeti be.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS