17 °C Budapest
A man is holding a remote control of a smart TV in his hand. In the background you can see the television screen with streaming entertainment apps for video on demand

Most érkezett: így változnak a népszerű hazai szolgáltató árai májustól

2024. április 19. 18:01

A Warner Bros. Discovery 2024. április 18-án megerősítette a május 21-én Skandináviában, az Ibériai-félszigeten és Kelet-Közép-Európa bizonyos országaiban elinduló, továbbfejlesztett streaming-szolgáltatásával, a Maxszal kapcsolatos előfizetési információkat. A szolgáltatás rövidesen Franciaországban, Belgiumban, Hollandiában és Lengyelországban is elérhető lesz.

Induláskor a Max különböző havi és éves előfizetési csomagokat kínál majd, továbbá egy Sport kiegészítőcsomagot, amely bármelyik alapcsomaghoz megvásárolható. A 2024-es Párizsi Olimpiai Játékok összes élő és on-demand közvetítése minden alapcsomagban benne lesz, így gondoskodunk arról, hogy minden ügyfelünk teljes hozzáférést kapjon a világ legnagyobb sporteseményéhez.

Standard csomag:

  • A felhasználók egyszerre 2 eszközön streamelhetnek tartalmat.  
  • A tartalom Full HD felbontásban lesz elérhető.  
  • Ebben a csomagban lehetőség nyílik maximum 30 letöltésre a tartalom offline megtekintéséhez.
  • Párizs 2024 a csomag része
  • minden országban elérhető lesz
  • Magyarországon a havi díj: 2790 Forint

Prémium csomag: 

  • A legjobb fogyasztói élményt nyújtja.
  • A felhasználók egyszerre 4 eszközön streamelhetnek tartalmat.  
  • A tartalom elérhető lesz Full HD vagy 4K felbontásban, illetve Dolby Atmos hanggal, ahol ez rendelkezésre áll.
  • Ebben a csomagban lehetőség nyílik maximum 100 letöltésre a tartalom offline megtekintéséhez. (Korlátozásokkal.)
  • Párizs 2024 a csomag része
  • minden országban elérhető lesz
  • Magyarországon a havi díj: 3890 Forint

Sport kiegészítőcsomag:

A Sport kiegészítőcsomag hozzáférést biztosít a legfontosabb sportesemények közvetítéseihez, beleértve a Grand Slam-tenisztornákat, a kerékpáros Grand Tours-okat, a Le Mans-i 24 órás autóversenyt, az Eurosport 1 és Eurosport 2 lineáris csatornát és számos további tartalmat.

Az ügyfelek a helyi műsortáblázatokból tájékozódhatnak az országukban elérhető tartalmakról. A Sport kiegészítőcsomag bármelyik alapcsomaghoz megvásárolható. A felhasználók egyszerre 2 eszközön streamelhetik a sporttartalmakat (az alapcsomagjukban elérhető streamekből).
A 4K-s sporttartalmak, minden előfizető számára elérhetők lesznek alapcsomag típustól függetlenül.
minden országban elérhető lesz
Magyarországon a havi díj: 1200 Forint

 

 


A Max ügyfélközpontú streaming-élményt kínál, többféle előfizetési és fizetési opcióval, így a felhasználók mindig az igényeiknek legmegfelelőbb alternatívát választhatják. A csomagok szolgáltatónként eltérők lehetnek.

 


Tartalomkínálat*

 


A Max európai bevezetésének kiemelkedő eseménye a Sárkányok háza második évadának június 17-i európai premierje. A Max, amely az élő sporteseményeket nem számítva is több mint kétszer annyi tartalmat kínál majd, mint jelenleg az HBO Max, új streaming-élményt jelent majd Európában. Idén nyáron, abban a 25 országban, ahol a Max elérhető lesz, egyedül ezen a platformon látható majd a 2024-es Párizsi Olimpiai Játékok minden egyes pillanata. A Párizs 2024 mindegyik csomagnak része lesz, így gondoskodunk arról, hogy minden ügyfelünk teljes hozzáférést kapjon a világ legnagyobb sporteseményéhez.

 

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 


Az előfizetők a minőségi szórakoztatás hatalmas tárházához férhetnek majd hozzá a Warner Bros. filmjein keresztül, melyek közt megtalálható a Barbie, az Aquaman és az Elveszett Királyság vagy a Wonka; a Sony Pictures kínálatából a Pókember és A védelmező-filmek, illetve a Gran Turismo;  a Universal stúdiótól a Feledés, a Lady Bird és a Mamma Mia!-filmek; az HBO saját gyártásában készült The Last of Us, A Fehér Lótusz, az Eufória, a True Detective: Night Country, A rezsim, A Szimpatizáns, Az elátkozott: Robert Durst halálos élete második évada és a hamarosan érkező The Franchise című új vígjátéksorozat. 

 

 

 

Népszerű Warner Bros. alkotásokon alapuló új saját gyártású tartalmak is érkeznek a jövőben, mint A Pingvin, a Welcome to Derry (Stephen King Az című regénye alapján) és az új lengyel politikai kém thriller, az Eastern Gate. Emellett elérhetők lesznek a WB kiterjedt katalógusának olyan filmjei is, mint a Harry Potter-franchise, a Paddington, a Mátrix, A sötét lovag, a Joker és A Gyűrűk ura, illetve a Discovery olyan népszerű tartalmai, mint a Három hónap jegyesség, az Aranyláz Alaszkában és a Feljavítók.

* Az induláskor nem minden tartalom lesz elérhető.

Basic csomag reklámokkal –

Ez a csomag lehetővé teszi, hogy a felhasználók alacsonyabb áron juthassanak hozzá a Maxhoz, és az on-demand tartalmakban* reklámokat tartalmaz majd. A felhasználók egyszerre 2 eszközön streamelhetnek tartalmat. A tartalom Full HD felbontásban lesz elérhető.

Először a következő öt országban lesz elérhető: Románia, Finnország, Svédország, Norvégia, Dánia. A Basic csomag reklámokkal elérhető lesz az induláskor Franciaországban, Belgiumban, Hollandiában és Lengyelországban is. 

Romániában a havi díj 4,99 Euro

 

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. május 2. csütörtök
Zsigmond
18. hét
Május 2.
Jelszó világnap
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm