2020. június 3. szerda Klotild

Döbbenetes: ennyiért vehetsz ingatlant a legboldogabb magyar városban


A budapestiek közül is egyre többen keresik a vidéki otthonok nyugalmát, ezért sokan költöznek a Pest megyei agglomeráció városaiba. Azonban a megfelelő infrastruktúrának, közlekedési lehetőségeknek köszönhetően más települések is szóba jöhetnek, ha olcsóbban szeretnénk álmaink otthonához jutni - írja a HelloVidék.

Az ingatlanvásárlások szempontjából is egyre népszerűbbnek számít Székesfehérvár, ahonnan az M7-esnek köszönhetően könnyedén megközelíthető a főváros, így mostanra már sokan ingáznak a két település között és választják a megyeszékhelyet otthonuknak, Budapestet pedig a munka színterének.

továbbra is jelentősen olcsóbban vásárolhatjuk meg új otthonunkat a "boldog városban" mint Budapesten. A fővárosban ugyanis, a legalacsonyabb árkategóriába tartozó területeken is körülbelül 400 ezerrel számolhatunk, de a népszerűbb környékeken az 1 milliót is elérheti a lakások átlagos négyzetméterára. A budapesti átlagos négyzetméterár az Ingatlannet statisztikái alapján 767 617 forint.

Ha érdekel a teljes cikk, kattints a HelloVidék oldalára! KATT!

Címlapkép: Getty Images

KIHÚZNA A BAJBÓL 1 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Amennyiben 1 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidővel, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 20 093 forintos törlesztőrészlettel a Raiffeisen Bank nyújtja (THM 7,96%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 20 126 forintos törlesztőt (THM 7,64%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk

Rengeteg sofőrt keresnek: 600 ezres fizetés, 8 általános is elég
Ahhoz képest is sok pénz ez, milyenek a körülmények?


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

Auchan

05.28-06.03
Országos

Tesco

05.28-06.03
Országos

Aldi

05.28-06.03
Országos

Lidl

05.28-06.03
Országos

Praktiker

04.02-07.31
Országos