4 °C Budapest
Man with a big smile holding a cup of hot mulled wine at christmas fair in Buda castle, Budapest.

Itt a Pénzcentrum Nagy Boldogságteszje: töltsd ki, hogy kiderüljön, mennyire boldog nép a magyar

2022. december 2. 17:34

2021 után idén is útjára indította a Pénzcentrum a Nagy Boldogságtesztet, melyből az év utolsó napjaira kiderül, mennyire boldog, elégedett nép a magyar 2022-ben. A kérdések lefedik egy átlagos élet minden szegmensét: munka, magánélet, közélethez való viszony, no és persze az anyagi helyzetünk alakulása is terítékre kerül. Kérjük, a cikk végén töltsd ki a kérdőívet. Köszönjük!

Egy olyan eseménydús, bonyolult és főleg nehéz év végén, mint az idei volt, érdemes megállni egy pillanatra és elgondolkozni, hogyan is telt, hogyan is érezzük magunkat a bőrünkben. Alig hevertük ki a koronavírus-válságot, februárban Oroszország megtámadta Ukrajnát, kitört a háború a szomszédunkban. Nyáron kaptuk a hírt, hogy nem csak a vállalkozások, de a háztartások energiaköltségei is jócskán meg fognak emelkedni, a lakosság pedig csak az átlagfogyasztásig kapja kedvezményes áron a gázt és a villamosenergiát. Mindeközben óriási aszály volt a nyáron az Alföldön, évtizedek óta nem látott gyorsasággal szalad az infláció, és ami legrosszabb, az élelmiszerek kiskereskedelmi ára emelkedik a legnagyobb mértékben. Egy ilyen év után mégis, hogy érezhetjük magunkat.

Hogy ezt kiderítsük, 2021. után idén is elindítottuk a Pénzcentrum oldalán a Boldogság-kérdőívünket, melyben arra vagyunk kíváncsiak, hogy érzik magukat valójában a magyarok, boldogok vagyunk? Kérdéseinkkel igyekeztünk lefedni egy átlagos élet minden szegmensét: munka, magánélet, közélethez való viszony, no és persze az anyagi helyzetünk alakulása is izgalmas kérdés. Az eredmények ebben az évben talán még érdekesebbek lesznek, hiszen össze tudjuk vetni az eredményeket a tavalyiakkal, 2021-et 2022-vel.

Ha van 5 perced, és segítenéd a munkánkat, válaszolj kérdéseinkre! Köszönjük!

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. február 1. szerda
Ignác
5. hét
Február 1.
A civilek napja
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?