10 °C Budapest
Man with a big smile holding a cup of hot mulled wine at christmas fair in Buda castle, Budapest.

Itt a Pénzcentrum Nagy Boldogságteszje: töltsd ki, hogy kiderüljön, mennyire boldog nép a magyar

2022. december 2. 17:34

2021 után idén is útjára indította a Pénzcentrum a Nagy Boldogságtesztet, melyből az év utolsó napjaira kiderül, mennyire boldog, elégedett nép a magyar 2022-ben. A kérdések lefedik egy átlagos élet minden szegmensét: munka, magánélet, közélethez való viszony, no és persze az anyagi helyzetünk alakulása is terítékre kerül. Kérjük, a cikk végén töltsd ki a kérdőívet. Köszönjük!

Egy olyan eseménydús, bonyolult és főleg nehéz év végén, mint az idei volt, érdemes megállni egy pillanatra és elgondolkozni, hogyan is telt, hogyan is érezzük magunkat a bőrünkben. Alig hevertük ki a koronavírus-válságot, februárban Oroszország megtámadta Ukrajnát, kitört a háború a szomszédunkban. Nyáron kaptuk a hírt, hogy nem csak a vállalkozások, de a háztartások energiaköltségei is jócskán meg fognak emelkedni, a lakosság pedig csak az átlagfogyasztásig kapja kedvezményes áron a gázt és a villamosenergiát. Mindeközben óriási aszály volt a nyáron az Alföldön, évtizedek óta nem látott gyorsasággal szalad az infláció, és ami legrosszabb, az élelmiszerek kiskereskedelmi ára emelkedik a legnagyobb mértékben. Egy ilyen év után mégis, hogy érezhetjük magunkat.

Hogy ezt kiderítsük, 2021. után idén is elindítottuk a Pénzcentrum oldalán a Boldogság-kérdőívünket, melyben arra vagyunk kíváncsiak, hogy érzik magukat valójában a magyarok, boldogok vagyunk? Kérdéseinkkel igyekeztünk lefedni egy átlagos élet minden szegmensét: munka, magánélet, közélethez való viszony, no és persze az anyagi helyzetünk alakulása is izgalmas kérdés. Az eredmények ebben az évben talán még érdekesebbek lesznek, hiszen össze tudjuk vetni az eredményeket a tavalyiakkal, 2021-et 2022-vel.

Ha van 5 perced, és segítenéd a munkánkat, válaszolj kérdéseinkre! Köszönjük!

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 24. szerda
György
17. hét
Április 24.
A rendőrség napja
Április 24.
Zajvédelmi világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem