26 °C Budapest
Man with a big smile holding a cup of hot mulled wine at christmas fair in Buda castle, Budapest.

Itt a Pénzcentrum Nagy Boldogságteszje: töltsd ki, hogy kiderüljön, mennyire boldog nép a magyar

2022. december 2. 17:34

2021 után idén is útjára indította a Pénzcentrum a Nagy Boldogságtesztet, melyből az év utolsó napjaira kiderül, mennyire boldog, elégedett nép a magyar 2022-ben. A kérdések lefedik egy átlagos élet minden szegmensét: munka, magánélet, közélethez való viszony, no és persze az anyagi helyzetünk alakulása is terítékre kerül. Kérjük, a cikk végén töltsd ki a kérdőívet. Köszönjük!

Egy olyan eseménydús, bonyolult és főleg nehéz év végén, mint az idei volt, érdemes megállni egy pillanatra és elgondolkozni, hogyan is telt, hogyan is érezzük magunkat a bőrünkben. Alig hevertük ki a koronavírus-válságot, februárban Oroszország megtámadta Ukrajnát, kitört a háború a szomszédunkban. Nyáron kaptuk a hírt, hogy nem csak a vállalkozások, de a háztartások energiaköltségei is jócskán meg fognak emelkedni, a lakosság pedig csak az átlagfogyasztásig kapja kedvezményes áron a gázt és a villamosenergiát. Mindeközben óriási aszály volt a nyáron az Alföldön, évtizedek óta nem látott gyorsasággal szalad az infláció, és ami legrosszabb, az élelmiszerek kiskereskedelmi ára emelkedik a legnagyobb mértékben. Egy ilyen év után mégis, hogy érezhetjük magunkat.

Hogy ezt kiderítsük, 2021. után idén is elindítottuk a Pénzcentrum oldalán a Boldogság-kérdőívünket, melyben arra vagyunk kíváncsiak, hogy érzik magukat valójában a magyarok, boldogok vagyunk? Kérdéseinkkel igyekeztünk lefedni egy átlagos élet minden szegmensét: munka, magánélet, közélethez való viszony, no és persze az anyagi helyzetünk alakulása is izgalmas kérdés. Az eredmények ebben az évben talán még érdekesebbek lesznek, hiszen össze tudjuk vetni az eredményeket a tavalyiakkal, 2021-et 2022-vel.

Ha van 5 perced, és segítenéd a munkánkat, válaszolj kérdéseinkre! Köszönjük!

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

Egyedülálló zenés activityt fejlesztett a magyar gyógypedagógus  (x)

Egy hazai gyógypedagógus-zeneterapeuta összerakott egy többszörösen díjazott zenei társasjátékot.

Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

NAPTÁR
Tovább
2024. május 25. szombat
Orbán
21. hét
Május 25.
Törülközőnap
Május 25.
Afrika napja
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm