18 °C Budapest
Booking.com

Végre kiderült: ez lesz a legendás Korda-házaspárral, miután eladták a villát

2022. augusztus 29. 20:00

Miután kiderült, hogy eladja villáját a táncdalénekes-házaspár, meséltek a költözésről.

Amint arról lapunk elsőként beszámolt, annyi boldogan leélt évtized után eladja legendás villáját Korda György és felesége, Balázs Klári. Az újra nagy népszerűségnek örvendő doyen és neje elmondták az ATV-nek, hová költöznek a villából.

Balázs Klári elmondta, hogy mikor belevágtak az építkezésbe, ő maga gondozta a fákat, és ez azóta is kedves elfoglaltásga maradt. Hozzátették, hogy a rezsiemelés miatt döntöttek a költözés mellett: az épület fűtési rendszere nem a mostani gázárakra lett tervezve, télen már eddig is félmilliós volt a számla. Azt még kit tudták termelni, de ami most jön, az már sok lenne.

Balázs Klári megjegyezte: amint egy gazdasági szakember kiszámolta, 3,5 millió forint lenne csak a gázszámla.

Az idős művészházaspár a II. kerületben talált új otthonra, bár a riportban Korda György elmondta, hogy miután a régi villát sok lakásos társasházzá alakítják, lehet, hogy abban is vesznek egyet - így nem kéne egészen elszakadniuk régi otthonuktól. Nem sokkal azután, hogy lapunk kiderítette: a Korda-villa eladó, kiderült az is, hogy ki fogja megvenni, és mit kezd a legendás épülettel. Erről ide kattintva olvashatsz:

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Erre kevesen számítottak: egyre kevesebben veszik a Tokaji Aszút, ez fogy helyette a hazai boltokban

Tokaj-Hegyalján például bárki örökbe fogadhat egy szőlőtőkét, és egy év után, fáradozások nélkül, akár a saját névvel ellátott borát is kézhez veheti.

Több ezer magyar szülő rontja el így a gyerekét: vigyázz, nehogy elkövesd ezt a hibát

Mi, magyarok nem vagyunk a toppon, ha pénzügyi tudatosságról van szó, pedig fontos lenne, hogy jó példával járjunk gyermekeink előtt is.

Ismét zsebbe kell nyúlnia a magyar szülőknek: súlyos kiadás vár rájuk a következő hónapokban

Az infláció miatt a szülőknek a zsebpénz politikájukat is át kell gondolniuk, hiszen minden drágul, így bizony a zsebpénzt is emelni kellene.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. október 7. péntek
Amália
40. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Portfolio Future of Finance 2022
Pénzügyeink 5, 10 vagy 20 év múlva? Új konferencia ad teljes képet.
EZT OLVASTAD MÁR?