30 °C Budapest
Nagy az érdeklődés a Lakás 2019 Kiállításon, megtelt a Hungexpo

Nagy az érdeklődés a Lakás 2019 Kiállításon, megtelt a Hungexpo

Pénzcentrum
2019. október 12. 15:02

Vasárnap 17 óráig tart a Lakás 2019 Kiállítás. A szervezők tájékoztatása szerint több ezer új ingatlan, és a legfontosabb projektek várják a látogatókat a Hungexpo F pavilonjában.

Az ősz a lakásvásárlás egyik csúcsszezonja. Kimondottan izgalmas projekteket találhatunk szerte Budapesten, és a vidéki városokban is színvonalas az újlakás-kínálat. Nem véletlen, hogy egy ideje már újra a mindennapi közbeszéd része, hogy mi történik a lakáspiacon.

Szakértők szerint nem érdemes késlekedni a tervezett új lakás megvásárlásával. Egyrészt azért, mert nem tűnik úgy, hogy megállna az áremelkedés: a munkaerő és az alapanyagok drágulása az új lakások végső árcédulájában is megmutatkozik.

Másrészt úgy tűnik, hogy a júliustól elindult családtámogatási program, a vissza nem térítendő támogatás, a kedvezményes kölcsön, a használt lakásokra kiterjesztett és a falusi CSOK azoknak az érdeklődését is felkeltette, akik nemrég még nem is gondolkodtak lakásvásárlásban.

Nagy az érdeklődés az őszi lakásvásáron


A szervezők arról számoltak be, hogy a Lakás 2019 első két napján felfokozott volt az érdeklődés, sokan látogattak a Hungexpóra, ahol az idei év legfontosabb új projektjeivel és fejlesztéseivel várják a látogatókat, akik az újépítésű ingatlanok mellett válogathatnak a használt lakások közül, és természetesen hasznos tanácsokat is kaphatnak a vásárláshoz, például a hitelekről vagy a családtámogatásokról

A szervezők tájékoztatása szerint a Hungexpo F pavilonjában vasárnap pedig 17 óráig várják a látogatókat. A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Támogatott tartalom

A cikk megjelenését a Lakás 2019 Kiállítás támogatta.

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. július 31. szombat
Oszkár
30. hét
EZT OLVASTAD MÁR?