2020. július 6. hétfő Csaba

Lehalt az OTP netbankja: nem működött a mobilbank sem


Nem működik sem az OTP netbank, sem a mobilbank. A hiba okáról csak annyit tudunk, hogy technikai jellegű.

Nem elérhető sem az OTP netbank, sem a mobilbank. A bejelentkezőfelület még betölt, bejelentkezni azonban nem lehet. A bank tud a hibáról, weboldalukon az alábbi tájékoztatás áll:

Technikai okokból az OTPdirekt internetbank és a SmartBank alkalmazás belépés jelenleg nem működik. Nagy erőkkel dolgozunk a hiba kijavításán. Köszönjük türelmét.

Megkerestük a bankot is, hogy mikorra várható a helyreállítás. Válaszuk után frissítjük a cikkünket.

Frissítés:

Az OTP Bank közölte lapunkkal, hogy a probléma elhárult, újra működnek a felületek.

KIHÚZNA A BAJBÓL 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS