2019. május 25. szombat Orbán

Lehalt az OTP netbankja: nem működött a mobilbank sem


Nem működik sem az OTP netbank, sem a mobilbank. A hiba okáról csak annyit tudunk, hogy technikai jellegű.

Nem elérhető sem az OTP netbank, sem a mobilbank. A bejelentkezőfelület még betölt, bejelentkezni azonban nem lehet. A bank tud a hibáról, weboldalukon az alábbi tájékoztatás áll:

Technikai okokból az OTPdirekt internetbank és a SmartBank alkalmazás belépés jelenleg nem működik. Nagy erőkkel dolgozunk a hiba kijavításán. Köszönjük türelmét.

Megkerestük a bankot is, hogy mikorra várható a helyreállítás. Válaszuk után frissítjük a cikkünket.

Frissítés:

Az OTP Bank közölte lapunkkal, hogy a probléma elhárult, újra működnek a felületek.

Jól jönne 5 millió forint?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Íme, itt egy konkrét példa: 5 millió forintos hitelösszeget, és 72 hónapos futamidőt adtunk meg, ezen kívül bepipáltuk "250 000 Ft feletti havi nettó jövedelem", illetve a "Jövedelmem a kiválasztott bankba utalnám" opciókat. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legolcsóbb konstrukciót, havi 86 426 forintos törlesztővel a K&H Bank (THM 7,97 %) nyújtja; de nem sokkal marad el ettől a Budapest Bank (87 194 Ft/hó; THM 7,90%) ajánlata sem. Némileg lemaradva követi őket az CIB (87 368 Ft/hó; THM 8,17 %) ajánlata, de érdemes megnézni az Erste és az OTP Bank ajánlatát is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS