2019. június 20. csütörtök Rafael

Kiderült, mihez kezd örökségével Vajna Tímea: velük osztja meg a mesés vagyont


Folytatja, amit néhai férje elkezdett: továbbra is segíti az Andy Vajnának kedves alapítványokat Vajna Tímea. A jótékonykodást az örökségéből állja. Andy Vajnáról csak a halála után derült ki, hogy havi szinten 10 millió forintnál is többel segítette a rászorulókat.

Néhai férje nyomdokaiba lépve Vajna Tímea is igyekszik segíteni a rászorulókon: Andy Vajna ugyanis rendszeresen adakozott a Vöröskereszt és a Magyar Hospice Alapítvány számára, ezért az utóbbi intézmény egyik szobáját róla nevezték el. A kis névtábla a mai napig őrzi az emlékét - emlékeztet a Blikk.

A lapnak most Tímea egyik ismerőse arról beszélt, kevesen ismerik a néhai producer özvegyének ezen oldalát:

Segít, ha tud. Sokan nem ismerik ezt az oldalát, de akik közel állnak hozzá, tudják, hogy ilyen. Nem szokott erről beszélni, mert ezt is csak kiforgatnák, de fontos számára a jótékonyság, az, hogy segítsen.

Vajna Tímea közösségi felületein is posztolt arról mostanában, hogy Amerikában és Magyarországon is igyekszik segíteni: például többdoboznyi adományt juttatott el különböző szervezetekhez, többek között a Los Angeles-i magyar katolikus hitközösségnek, és a Hospice Alapítvány is kapott tőle eszközöket.

Korábban mi is megírtuk, Andy Vajna nagyjából 67 milliárd forintos vagyont hagyott hátra, azt nem tudni, ebből mennyit kapott Tímea.

Tízmilliókat adakozott el

A néhai kormánybiztos sem verte nagy dobra a jótékonykodást: a január végén elhunyt Andy Vajna ugyan bőkezűen adakozott, de soha nem beszélt arról, hogy mennyi pénzt költ havonta jótékony célra. Csak közvetlen környezete tudott például arról, hogy ő fizette egy rákos beteg gyógyszereit, mert a nő kezelése havi másfél millió forintba került, amit nem tudott kifizetni.

Rendszeresen utalt pénzt egy szívkórháznak is, és beteg gyerekek kezelését is támogatta. A Bors információi szerint a producer jótékony kiadásainak mértéke meghaladta a havi tízmillió forintot.

Címlapkép: MTI/Balogh Zoltán

KIHÚZNA A BAJBÓL 400 EZER FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb gyorskölcsönt. Mutatunk egy konkrét példát: kalkulátorunkban 400 ezer forintos hitelösszeget, és 48 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 11 130 forintos törlesztőrészlettel az Erste nyújtja (THM 16,70%), de nem sokkal marad el ettől az OTP 11 958 forintos törlesztőt (THM 20,73%) ígérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni a MKB és a Cetelem konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum gyorskölcsön kalkulátorát. (x)

Hozzászólások száma: 2 - Hozzászólok a fórumhoz
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

Tesco

06.20-06.26
Országos

Auchan

06.20-06.26
Országos

Aldi

06.20-06.26
Országos

Lidl

06.20-06.26
Országos

Interspar

06.13-06.19
Országos

Spar

06.13-06.19
Országos

Aldi

06.13-06.19
Országos

Lidl

06.13-06.19
Országos

  Ajánlatunk