32 °C Budapest
Kipakolt a Vígszínház legendája: ezért hagyta ott a színpadot

Kipakolt a Vígszínház legendája: ezért hagyta ott a színpadot

2017. december 1. 14:00

135 ezer forinttal csökkentették volna Harkányi Endre fizetését - árulta el a Storynak. A színész inkább odébb állt.

Már korábban ismert volt, hogy Harkányi Endre az általa méltatlannak tartott fizetési ajánlaton sértődött meg, és hagyta ott a Vígszínházat. Most ismét felidézte az esetet a Story egy Eszenyi Enikővel foglalkozó cikkében.

A lapnak korábban is nyilatkozó Harkányi akkor elmondta, hogy fizetését azért csökkentették volna, mert a szerződésben foglalt 80 előadásnál kevesebbet játszott. Azt viszont nem a színész döntötte el, hogy hányszor áll a színpadra, így nem érezte jogosnak fizetése csökkentését.

Aki körbenéz láthatja, hogy sok százmillió forint megy el hirdetésekre. Hogy ilyen összegek mellett miért volt szükség az én 135 ezer forintomra, azt nem tudom. Mert bizony én ekkora összeg miatt hagytam ott a színházat. Persze ez az egész nem a pénzről szól, hanem a büszkeségemről.

 - mondta Harkányi Endre.

Egyre bizakodóbbak a magyarok

A hétenmi is írtunk arról, hogy a magyar munkavállalók egyre jobban bíznak abban, hogy munkahelyük elvesztése esetén könnyen találnak maguknak új állást. Szintén nem újdonság, hogy Magyarországon jelentős problémát jelent a munkaerőhiány. Ennek viszont van egy olyan vonzata is, hogy a sok betöltetlen állásnak köszönhetően a munkavállalók nagy része sokkal bátrabban mer felállni, ha elégedetlen a meglévő munkahelyével.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 42 034 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 9,96%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 42 083 forintos törlesztőt (THM 10,01%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Jelenleg már nem csupán az állásjelentkezők versengenek a munkáltatókért, hanem a munkáltatók is a tehetséges szakemberekért. Ennek, valamint a fizetések folyamatos emelkedésének köszönhetően nem meglepő, ha valaki inkább otthagyja jelenlegi munkahelyét, ha ott negatívan szeretnének változtatni akár a fizetésén, akár az egyéb munkakörülményein.

PÉNZRE VAN SZÜKSÉGED?

Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb gyorskölcsönt. De, hogy ne a sötétben tapogatózz, mi is elvégeztünk neked egy példaszámítást: kalkulátorunkban 1 milliós hitelösszeget, és 60 hónapos futamidőt adtunk meg. A THM-ek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót a Sberbank nyújtja (THM 10,97%), de nem sokkal marad el ettől az MKB Bank (THM 11,69%) ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni a CIB Bank, a Cofidis, az ERSTE Bank, illetve a Budapest Bank kölcsönét is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát.

Címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

NEKED AJÁNLJUK
HR BLOGGER
legacykft  |  2022.06.24 17:47
Legutóbbi blogbejegyzésem végén megfogalmazódott bennem az a remény, hogy mivel a legtöbb időt önmag...
hrbonbon  |  2022.06.24 10:21
          Simonyi Judit ügyvezető igazgató beszámolója Az AIMS INTERNATIONAL 2022. június 14-1...
laskainelli  |  2022.06.22 15:10
A határhúzás sokak számára kihívás. Többek között azért, mert nem szeretnének kellemetlen érzéseket...
perfekt  |  2022.06.22 07:06
Az államháztartást javító különadókról döntött a kormány a 197/2022. ( VI.4.) rendelete alapján....
hrdoktor  |  2022.06.20 04:36
Az internet, az okostelefonok és a közösségi média elterjedésének köszönhetően egyre többen szenvedn...
Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Ez lehet a jövő igazi sikerszakmája: rommá keresheti magát a gyerek, ha kitanulja?

Csak úgy, mint a többi technikai vívmányt, úgy a 3D nyomtatót is ajánlják szakértők a gyerekeknek is, hiszen rengeteget tanulhatnak, miközben alkotnak.

Őrült drágulás a magyar zöldségeseknél: sokan már így védik ki a kegyetlen inflációt

Nem járunk az élen abban, hogy elegendő zöldséget és gyümölcsöt együnk. A napi közel fél kiló gyümölcsöt és zöldséget pedig egyre nehezebb beszerezni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 26. vasárnap
János, Pál
25. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?