Címke: munkahely váltás (20 cikk)

Gosztola Judit | 2019. május 6. 14:30

Súlyos betegség terjed a magyar dolgozók között: meddig mehet ez tovább?

Annyi stressz ér manapság egy átlagos munkavállalót, amennyit feldolgozni szinte lehetetlenség: sokan belebetegszenek, vagy irány váltanak, és olyan helyet keresnek, ahol reményeik szerint könnyebb lesz a helyzetük. Meddig lehet facsarni egy dolgozót, hogy még másnap is emberként, és ne fásult, üres gépként üljön le az íróasztalához?

Pénzcentrum | 2019. január 22. 18:26

Meghökkentő adatok: itt váltanak a legtöbben munkát Magyarországon

A harminc és ötven év közöttiek közül meglehetősen sokan váltottak munkahelyet 2017-ben, de sokan tettek így a 18 és 30 közöttiek is. Az 50 év felettiek ezzel szemben nem hajlamosak a váltásra. Meglepő, de gazdaságilag fejlettebb régiókban alacsonyabb volt a munkahelyet váltók aránya.

Pénzcentrum | 2018. július 31. 16:02

Ki sem akarsz kelni az ágyból reggelente? Itt a megoldás!

Sokan félnek lépni, pedig folyamatosan figyelemmel követik az álláshirdetéseket. Mégis ragaszkodnak a biztoshoz, akkor is, ha az rossz. Vannak viszont bizonyos jelek, amelyek arról árulkodnak: nincs értelme hezitálni, fel kell mondani.

Nagy Bálint | 2018. március 21. 11:30

A te főnöködre igaz ez a 10 tulajdonság? Nagy baj, ha nem!

Ma egyre inkább jellemző, ha egy munkatárs úgy érzi, nem kap megfelelő támogatást, figyelmet, könnyen elbizonytalanodhat, és záros határidőn belül búcsút inthet a cégnek. Háromszáz, különböző szakterületen dolgozó munkavállalóval készült interjú, hogy kiderítsék, igaz-e a HR-esek körében közismert mondás: "a távozás mellett döntő alkalmazott a vezetőt, és nem a céget hagyja el".