-2 °C Budapest

Ennyit kereshet az X-Faktorban Kiss Ramóna és Radics Gigi

2017. május 17. 17:30

Kedd este jelentették be, hogy az X-Faktor negyedik mentora Radics Gigi lesz. De nem csak a mentori székben történik váltás: a műsort Istenes Bence helyett Kiss Ramóna vezeti majd. Utánanéztünk, mennyit kereshetnek a tehetségkutató új arcai.

Nagy bejelentések az RTL-nél: az X-Faktorban Tóth Gabit Radics Gigi váltja, Istenes Bencét pedig Kiss Ramóna. Radics Gigi azzal, hogy elvállalta a mentori posztot, csatornát is váltott.

Szerintem nem rossz dolog csatornát váltani, ez a karrierrel együtt jár. Arrafelé visz az utam, ahol olyan szerepre kérnek fel, amivel azonosulni tudok. Én nagyon hálás vagyok a TV2-nek a sok lehetőségért, amit az elmúlt 5 évben kaptam, ráadásul a Megasztár által lettem ismert, ezért kizárólag a szakmai kihívás motivált a döntésemben. Az biztos, hogy készen állok, és már nagyon várom az RTL-lel közös munkát"

- mondta a 24.hu-nak az énekesnő.

Arról nem adtak ki információt, hogy mennyit keres majd a fiatal mentor, azt viszont korábbi sajtóértesülésekből tudni lehet, hogy Tóth Gabinak 2013-ban 10 millió forintot hozott a konyhára a műsor. Egy évvel később, 2014-ben pedig már 15 millió forintról írtak a lapok. Vélhetően nagyságrendileg a 2017-es X-Faktorban is hasonló pénzeket kapnak majd a mentorok. Ez persze nem havi fizetést jelent, hanem az egész műsor alatt keresnek ennyit.

Azt is tudni lehet sajtóértesülésekből, hogy Radics Gigi félmillió forintért vállal egy fellépést, de nem valószínű, hogy a műsor alatt jut majd ideje a koncertezésre. Tehát ez az időszak némi kiesést is jelent majd neki.

Újra képernyőn Kiss Ramóna

Februárban jelentette be Kiss Ramóna, hogy otthagyja a Barátok köztöt. Ugyan nyárig még láthatják a nézők a színésznőt a sorozatban, utána viszont már inkább csak a színpadon, mivel a színházi munkáira szeretne koncentrálni. Úgy tűnik, meggondolta magát, és ismét munkát vállal az RTL-nél.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 54 087 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az MKB Bank 54 721 forintos törlesztőt (THM 14,57%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Egy álmom vált valóra azzal, hogy én lettem az X-Faktor műsorvezetője. Még nem tudtam feldolgozni, szerintem az igazi átütés akkor lesz, amikor a ledfal mögött állok majd és visszaszámolnak az élő adásra"

- mondta Kiss Ramóna, aki nem készült tudatosan a műsorvezetői feladatra.

Miután a Barátok közttől elbúcsúztam, nem tudtam, hogy merre veszem az irányt. A színház megmaradt, ez a felkérés pedig magától jött, de egy másodpercig sem gondolkodtam, hogy elfogadjam-e. Nagyon izgulok, de próbálok mindent megtenni, hogy a lehető legjobb legyek. Felkészülésként jelenleg régebbi adásokat nézek vissza és tréningekre járok"

- tette hozzá az új műsorvezető.

Arról nincs információ, hogy a színházi munkáival mennyit keres, de sajtóértesülések szerint azzal, hogy a Barátok köztből távozott, nagyjából havi egymillió forintról mondott le. Az RTL Klubos fizetésekről korábban annyi szivárgott ki, hogy havonta kb. 1 millió forintos alapbért kapnak a műsorvezetők, például Sebestyén Balázs, Lilu, vagy épp Istenes Bence, még akkor is, ha hónapokig pihennek két műsor és forgatás között. Vélhetően, amikor aktívan dolgoznak, olyan az alapbérnél többet keresnek. Ha ebből indulunk ki, Kiss Ramóna is több mint havi egymilliós gázsival számolhat.

NEKED AJÁNLJUK
HR BLOGGER
vezetoi-coaching  |  2023.02.06 07:49
Kell-e tudás? És hogy szerezzük meg? És a gyerekeinknek hogyan adjuk át, ha bennünk megvan? Pláne, h...
hrdoktor  |  2023.02.06 06:28
A C-vitamin a legelső, legismertebb, legnépszerűbb táplálékkiegészítő, amely szinte minden család há...
legacykft  |  2023.02.03 17:49
A cégalapítók egyik legnagyobb kihívása, mikor a vállalat életében elérkezik az ügyvezetői szék átad...
perfekt  |  2023.02.03 09:59
A cikksorozat első részében áttekintettük a társaságiadó-információkat tartalmazó jelentés összeállí...
laskainelli  |  2023.02.01 11:21
A rohanó világunkban könnyű szétcsúszni és túlvállalni magunkat, noha ennek az lesz az ára, hogy az...
Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

NAPTÁR
Tovább
2023. február 7. kedd
Tódor, Rómeó
6. hét
Február 7.
A házasság hete
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?