2 °C Budapest
Ennyit kereshet az X-Faktorban Kiss Ramóna és Radics Gigi

Ennyit kereshet az X-Faktorban Kiss Ramóna és Radics Gigi

2017. május 17. 17:30

Kedd este jelentették be, hogy az X-Faktor negyedik mentora Radics Gigi lesz. De nem csak a mentori székben történik váltás: a műsort Istenes Bence helyett Kiss Ramóna vezeti majd. Utánanéztünk, mennyit kereshetnek a tehetségkutató új arcai.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Nagy bejelentések az RTL-nél: az X-Faktorban Tóth Gabit Radics Gigi váltja, Istenes Bencét pedig Kiss Ramóna. Radics Gigi azzal, hogy elvállalta a mentori posztot, csatornát is váltott.

Szerintem nem rossz dolog csatornát váltani, ez a karrierrel együtt jár. Arrafelé visz az utam, ahol olyan szerepre kérnek fel, amivel azonosulni tudok. Én nagyon hálás vagyok a TV2-nek a sok lehetőségért, amit az elmúlt 5 évben kaptam, ráadásul a Megasztár által lettem ismert, ezért kizárólag a szakmai kihívás motivált a döntésemben. Az biztos, hogy készen állok, és már nagyon várom az RTL-lel közös munkát"

- mondta a 24.hu-nak az énekesnő.

Arról nem adtak ki információt, hogy mennyit keres majd a fiatal mentor, azt viszont korábbi sajtóértesülésekből tudni lehet, hogy Tóth Gabinak 2013-ban 10 millió forintot hozott a konyhára a műsor. Egy évvel később, 2014-ben pedig már 15 millió forintról írtak a lapok. Vélhetően nagyságrendileg a 2017-es X-Faktorban is hasonló pénzeket kapnak majd a mentorok. Ez persze nem havi fizetést jelent, hanem az egész műsor alatt keresnek ennyit.

Azt is tudni lehet sajtóértesülésekből, hogy Radics Gigi félmillió forintért vállal egy fellépést, de nem valószínű, hogy a műsor alatt jut majd ideje a koncertezésre. Tehát ez az időszak némi kiesést is jelent majd neki.

Újra képernyőn Kiss Ramóna

Februárban jelentette be Kiss Ramóna, hogy otthagyja a Barátok köztöt. Ugyan nyárig még láthatják a nézők a színésznőt a sorozatban, utána viszont már inkább csak a színpadon, mivel a színházi munkáira szeretne koncentrálni. Úgy tűnik, meggondolta magát, és ismét munkát vállal az RTL-nél.

Egy álmom vált valóra azzal, hogy én lettem az X-Faktor műsorvezetője. Még nem tudtam feldolgozni, szerintem az igazi átütés akkor lesz, amikor a ledfal mögött állok majd és visszaszámolnak az élő adásra"

- mondta Kiss Ramóna, aki nem készült tudatosan a műsorvezetői feladatra.

Miután a Barátok közttől elbúcsúztam, nem tudtam, hogy merre veszem az irányt. A színház megmaradt, ez a felkérés pedig magától jött, de egy másodpercig sem gondolkodtam, hogy elfogadjam-e. Nagyon izgulok, de próbálok mindent megtenni, hogy a lehető legjobb legyek. Felkészülésként jelenleg régebbi adásokat nézek vissza és tréningekre járok"

- tette hozzá az új műsorvezető.

Arról nincs információ, hogy a színházi munkáival mennyit keres, de sajtóértesülések szerint azzal, hogy a Barátok köztből távozott, nagyjából havi egymillió forintról mondott le. Az RTL Klubos fizetésekről korábban annyi szivárgott ki, hogy havonta kb. 1 millió forintos alapbért kapnak a műsorvezetők, például Sebestyén Balázs, Lilu, vagy épp Istenes Bence, még akkor is, ha hónapokig pihennek két műsor és forgatás között. Vélhetően, amikor aktívan dolgoznak, olyan az alapbérnél többet keresnek. Ha ebből indulunk ki, Kiss Ramóna is több mint havi egymilliós gázsival számolhat.

NEKED AJÁNLJUK
Ennyit kereshet a TV2-nél Muri Enikő

Hamarosan indul a TV2 új műsora az Ázsia Expressz, amiben Muri Enikő is szerepelni fog. A közel 2 hónapos utazással csaknem 3 millió forintot kaszálhat...

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
HR BLOGGER
vezetoi-coaching  |  2022.01.16 20:11
“Hogy sikered legyen az üzletben, tegyél róla, hogy a többiek úgy lássák a dolgokat, ahogy Te látod....
laskainelli  |  2022.01.15 18:39
A párban érkező klienseim egy része azzal a “panasszal” érkezik, hogy a kapcsolatukban hónapok óta n...
legacykft  |  2022.01.14 17:42
  Milyen a jó vezető? Sok-sok éve keresik a szakemberek erre a kérdésre a választ, és ma már lát...
perfekt  |  2022.01.12 11:30
A zárlati feladatok között meghatározó szerepe van az eszközök és a források fordulónapra vonatkozó...
hrdoktor  |  2022.01.10 04:51
Sokat ronthatunk a náthás betegségen azzal, ha nem tartunk be néhány egyszerű javaslatot. Októbertő...
NAPTÁR
Tovább
2022. január 16. vasárnap
Gusztáv
2. hét
KONFERENCIA
Tovább
Private Investor Day 2022
Mibe fektessünk 2022-ben? Tippek, elemzések, befektetési ötletek profiktól, Neked! Február 24-én online.
EZT OLVASTAD MÁR?