7 °C Budapest

A génjeink miatt kényszerpályán mozgunk? | Interjú Kenyeres Andrással

2022. június 30. 11:45

Az Első Yard, a Pénzcentrum podcast sorozata a hagyományos formájában nyári szünetre megy. Ez nem azt jelenti, hogy nem kerülnek majd fel új tartalmak a csatornánkra, hanem hogy új karrierutakat, a szokásos, narrált formátumban legközelebb csak ősszel fogunk bemutatni. A nyári hónapokban olyan beszélgetéseket fogunk közölni, melyekben szakértők segítségével arra keressük a választ, hogy milyen személyiségjegyeik vannak azoknak az embereknek, akik maradandót alkotnak a saját területeiken. 

Ez a műsor az Első Yard első nyári bónusz epizódja, vendégünk Kenyeres András business coach, sportmentáltréner, aki korábban dolgozott mentáltrénerként és kommunikációs tanácsadóként a magyar férfi vízilabda-válogatott mellett, jelenleg egyebek közt a veszprémi kézilabdacsapat edzőinek a sportmentáltrénere, szerzőként jegyez két könyvet, melyeknek Győztes Gondolkodás és Figyelemkontroll a címük, s az Igenek és nemek podcast házigazdája.

Kenyerest egyebek mellett kérdeztük arról, hogy a génjeink milyen mértékben határozzák meg az életünk alakulását, hogy miért fontos a komfortzóna, milyen célokat érdemes felállítani, ha változni szeretnénk, miért lehet fontos az időgazdálkodás, s honnan tudhatjuk, ha külső segítségre van szükségünk.

_

Mi az az Első Yard?

Az Első Yard a Pénzcentrum podcastsorozata, olyan magyarokról szól, akik maradandót alkottak az üzleti életben. Minden részben egy vállalkozó, befektető vagy vállalati szakember életét dolgozzuk fel. Az első évad első része Gerő Viktorról, a Vatera korábbi vezetőjéről szólt, a második rész a BiotechUSA-tulaj Lévai-testvérek, Bálint és Balázs sztoriját dolgozta fel, a harmadik részben Balogh Levente beszélt az életéről és a Szentkirályi történetéről, a negyedik részben Horváth Miklós, a Hungarocamion korábbi tulajdonosa volt a vendégünk, a ötödik részben Lantos Csaba befektető, a hatodikban részben Földvári Gábor vállalkozó, a hetedik részben pedig Pados Gábor műkereskedő élet- és karrierútját dolgoztuk fel.

Kövesd az Első Yardot a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten vagy bármely nagyobb podcast felületen, hogy ne maradj le az új epizódokról!

www.portfolio.hu/portfolio-podcaster

NEKED AJÁNLJUK
Több podcast
Portfolio Podcast Lab   |   2023. december 25. hétfő 07:00
Villám Géza és a nap őrült Bamakója
Portfolio Podcast Lab   |   2023. december 11. hétfő 06:30
A másfél generációs értelmiségi Kolosi Tamás Líráról, TÁRKI-ról, Magyarországról
NAPTÁR
Tovább
2024. március 19. kedd
József, Bánk
12. hét
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm