23 °C Budapest

Világvevő: egymásra talált a Sláger Rádió és az Erste Bank

Pénzcentrum
2008. április 14. 12:11

A televíziós együttműködések után új fázisba lép a hazai piacon a média által támogatott bankkártya, mint műfaj, a legújabb felvonást pedig az Erste Bank nyitja meg, mely a leghallgatottabb hazai rádióval, a Slágerrel lépett partnerkapcsolatra.

A Sláger-Erste plasztik egy MasterCard hitelkártya, melynek használatához az ügyfélnek nem kell folyószámlát nyitnia vagy a fizetését a bankhoz utaltatnia. A kamatmentes periódus maximális hossza a piacon megszokott 45 nap.

A konstrukció igazából nem is az alapfeltételekben hozhat újat, sokkal inkább a társmárkás státuszból adódó ügyfél-kedvezményekre érdemes odafigyelni. Ezen körbe tartozik a Ticket Expressnél kapott 15%-os koncertjegy kedvezmény, az IBUSZ saját szervezésű külföldi katalógusútjaiból kapható 10%-os kedvezmény, valamint a Cinema City mozihálózat 12 városban működő 13 mozijában kapható 20% kedvezmény, mely valamennyi előadásra érvényes.

Mindemellett az internet, kábeltévé és kábeltelefon vonalon a TvNetwork szolgáltatásainak listaárából 10-50% kedvezményt biztosít az új kártya birtokosainak hűségnyilatkozat aláírása nélkül. A felsoroltakon túl a szemüveg- és bútorvásárlást is olcsóbban úszhatják meg a Sláger kártyások, akik betekinthetnek a rádió stúdióiba és egyéb exkluzív meglepetésekre is számíthatnak.

A Sláger Hitelkártyához díjmentes külföldi baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítás, illetve asszisztencia-szolgáltatás kapcsolódik, valamint díjmenetes a TeleBank és az SMS szolgáltatás. Az első tranzakció után egy hitelkártya méretű rádiót kap ajándékba az első 2500 ügyfél, továbbá az első éves kártyadíjat 2008. augusztus 31-ig elengedik.

A Sláger Rádió heti szinten több mint 3,5 millió hallgatóval büszkélkedhet, így érthető módon van mire alapozni az értékesítést. A számtalan co-branded próbálkozás rávilágított, hogy ma már valós ügyfélelőnyök nélkül egyetlen társmárkás együttműködés sem lehet sikeres, még akkor sem, ha médiapartner áll a bank mellett.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

A kártyaigénylés feltétele minimum 9 hónapos munkaviszony és 3 hónapos számlavezetési múlt, valamint legalább 50 ezer forintos havi jövedelem. Amennyiben Erste Bankos ügyfélről van szó, aki oda is utalja a jövedelmét, akkor semmilyen egyéb feltételnek nem kell megfelelni. A kártya éves díja 3990 Ft, melyet az első évre elenged a bank. A hitelkeret 100 ezer és 1 millió forint között mozoghat a hitelképességi vizsgálat eredményétől függően.

Az Erste Bank mintegy 60 000 hitelkártyát bocsátott ki eddig. A tavalyi évben 2005-höz képes 60% körüli volt a növekedés, és idénre is hasonló dinamikát várnak. Az Erste az elkövetkező években több tízezres Sláger Hitelkártya darabszámot remél. A konstrukció THM-je 42%, a havi kamat mértéke 2,95%.

Aki a feltételek miatt nem kaphat hitelkártyát, ezzel megegyező kedvezményeket kínáló betéti kártyát is igényelhetnek.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 11. kedd
Ferenc
19. hét
Május 11.
Miskolc napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?