32 °C Budapest

Címke: torkos csütörtök (20 cikk)

Pénzcentrum | 2013. május 8. 14:02

Féláron a fagyi a cukrászdákban: itt a teljes lista

Az I Love Gelato fagyizó tulajdonosa vette a kezébe ennek a napnak a szervezését és majdnem 70 cukrászda és fagyizó csatlakozott az akcióhoz. Elmondásuk szerint nem akarnak mást, csak 3 perc örömet csempészni az emberek életébe. Ennyi ugyanis átlagosan egy fagyi elfogyasztásának az ideje - írja a szeretlekmagyarország.hu

Pénzcentrum | 2013. január 31. 05:32

Torkos Cs: 35 hely, ahová nem kell asztalt foglalnod mára

Ma, azaz január 31-én rendezik az idei Torkos Csütörtök akciót. A féláras fogyasztási napon országszerte 839 étterem várja a vendégeket: sok vendéglőben már napokkal, hetekkel ezelőtt minden hely elkelt. A Pénzcentrum.hu most mutatja, hova menj torkoskodni asztalfoglalás nélkül.

Orosz Márton | 2013. január 29. 12:07

Éttermek, ahol egész hétvégén torkoskodhatsz: itt a lista!

Bár elvileg a Torkos Csütörtök egynapos vendégcsalogató akció, több olyan étterem is van, amelyben akár már szerdától kedvezményes áron fogyaszthatunk, míg mások a hétvégén is tartják az akciós kínálatot. A Pénzcentrum.hu mutatja a listát.

Pénzcentrum | 2013. január 25. 05:32

Torkos Csütörtök után jön az újabb akció

Jövő csütörtökön rendezik meg a 2013-as Torkos Csütörtök akciót. Az éttermek mellett idén is részt vesznek az eseményen szállodák, panziók, magánszállások - több mint száz helyen várják a vendégeket kedvezményes ajánlatokkal.

Orosz Márton | 2013. január 17. 05:37

Lebuktak a boltosok: így trükköznek a leértékelésnél

Még a korábbi évekhez képest is nagyobb forgalmat generáltak a karácsony utáni leértékelések a budapesti bevásárlóközpontokban. Egyre inkább az a trend érvényesül, hogy sok vevő kivár, és a decemberi vásárlási csúcs helyett januárban költi a pénzét.