20 °C Budapest

Gigaakcióval juthatsz el most rengeteg magyar luxusétterembe

2016. január 29. 11:30

Ismét közeleg a Torkos Csütörtök, idén február 11-én falatozhatunk féláron az eseményen résztvevő éttermekben. Eddig már csaknem 300 vendéglő csatlakozott és idén is akad a listában egy-egy a gasztronómiai szaksajtó által elismert étterem is.

Idén február 11-én lesz Torkos Csütörtök: ezen a napon a résztvevő éttermek 50 százalék kedvezményt adnak a számla végösszegéből vendégeiknek. Az akció során azonban az alkoholos italokat nem lesz kötelező féláron adni. A választási lehetőség pedig a teljes a la carte kínálatra vonatkozik, külön erre az alkalomra készített szűkített menüsorral az akcióban részt venni nem lehet.

A résztvevők palettája idén is bőséges választási lehetőséget nyújt mind az ínyencek, mind a nemzetek konyháinak szerelmesei számára, és éppúgy a meghitt kisvendéglők kedvelői is megtalálhatják a kedvükre valót a kínálatban: a halászcsárdától az art caféig, a gyorsétteremtől a prémium kategóriás vendéglátóhelyig válogathatnak országszerte

- olvasható az esemény hivatalos honlapján.

Az éttermek még február 9-ig regisztrálhatnak az eseményre, a résztvevő vendéglők listája ITTérhető el.

Nagyon jó éttermekbe is foglalhatunk

Idén is találtunk a listában országszerte népszerű, és a gasztro-szaksajtó által elismert éttermeket. A foglalással azonban érdemes sietni, ha estére nem megy próbálkozhatunk az ebédmenüvel is. Az eddigi regisztrált éttermek között szerepel például:

  • Alabárdos étterem
    Budapest, I. kerület
    Gault & Millau étteremkalauz: 16 pont
  • Kistücsök étterem
    Balatonszemes
    Gault & Millau étteremkalauz: 13 pont

KATTINTS! Ez most a legjobb 119 étterem Magyarországon

De mi is a Torkos Csütörtök?

A magyar néphagyomány és szokásrend egyik kiemelt jelentőségű időszaka a Farsang. Ez a húsvétot megelőző, vízkereszttől hamvazószerdáig tartó, váltakozó hosszúságú időszak számos érdekes, már-már elfeledett népszokásnak ad teret. Ilyen például a farsang elejét jelző "regélő hétfő" vagy a "farsang farkát" jelölő három jeles nap, a húshagyó kedd, a hamvazó szerda és a torkos csütörtök.

Mire érdemes figyelni?

  • Ha problémánk van, nem úgy kapjuk az akciót, ahogy azt hivatalosan meghirdették, jelezzük a helyszínen, az étteremben.

    JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

    Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

     

  • Ha azt azonnal nem rendezik, írjuk be panaszunkat a Vásárlók könyvébe. Erre az étteremnek 30 napon belül, írásban, érdemben kell válaszolnia.

  • Ha megtévesztő, tisztességtelen módon jártak el (pl. csak korlátozott tartalmú étlap állt rendelkezésre; az italok nem voltak féláron; többféle árfeltüntetést tapasztaltunk; semmilyen információt nem kaptak az árakról; az étlapon nem szerepelt felszolgálási díj, annak ellenére azt felszámították), úgy a lakóhelyünk, vagy a vállalkozás székhelye szerint illetékes területi fogyasztóvédelmi felügyelőségnél panaszolhatjuk be a helyet.

  • Amennyiben fogyasztásunkról nem, vagy csak hiányos tartalmú számlát kaptunk, jelentsük be a Nemzeti Adó- és Vámhivatal felé.

NEKED AJÁNLJUK
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 29. péntek
Auguszta
13. hét
Március 29.
Nagypéntek
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm