11 °C Budapest

Címke: szabotázs (5 cikk)

Pénzcentrum | 2020. június 11. 14:32

Rengeteg magyar dolgozó nézhet majd nagyot: fontos adataik kerülhetnek a kukába

Sokan sajátjukként tekintenek a céges informatikai eszközökre, rengeteg személyes dokumentumot, fotót tárolnak ezeken. A dolog akkor üt vissza, ha mondjuk kirúgják az embert, és elvész a hozzáférése a céges cuccokhoz. Mutatunk négy tippet, amikkel te is felkészülhetsz erre az eshetőségre.

Pénzcentrum | 2013. április 22. 14:08

Júliustól ismét csökkenhet a rezsi

Júliustól csökkenhet a víz és a szemétszállítás díja. A PB-gázpalackokra és a szippantás árára a tervek szerint hatósági árat vezetnek be.

Pénzcentrum | 2006. augusztus 29. 08:45

Léket kapott bankszámlák - Megfúrták az ATM-et!

Ismeretlenek a szombat esti zárás és a hétfő reggeli nyitás között behatoltak egy belvárosi élelmiszer-áruházba az V. kerületi József Attila utcában, ahol felnyitották az odaépített ATM-et és több millió forintot zsákmányoltak.

Pénzcentrum | 2004. augusztus 18. 15:18

Megvolt a 47 is - újabb rekordot döntött az olajár

Újabb rekordot ért el az amerikai könnyűolaj határidős ára ma a New York-i árutőzsdén. Az új csúcs 47.04 dollár/hordó, mely azt jelenti, hogy tegnaphoz képest 93 centes emelkedés következett be. Az újabb olajár emelkedés mögött részben az állhat, hogy a nagyobb gazdaságokból olyan adatok érkeztek, melyek szerint a magasabb árszint ellenére a fogyasztás nem igazán esik vissza. Pszichológiai okként

Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm