Címke: betegbiztosítás (19 cikk)

Pénzcentrum | 2013. augusztus 19. 19:07

Folyamatosan nő a daganatos megbetegedések száma Magyarországon

Folyamatosan nő a daganatos megbetegedések száma hazánkban, évente mintegy 70 000 új esetet diagnosztizálnak. A nők esetében az emlőrák előfordulása a leggyakoribb, közel 8000 új megbetegedést regisztrálnak minden évben, amely az összes, nőket sújtó daganatos megbetegedés harmadát teszi ki. Egy daganatos betegség komoly anyagi terhet is jelent az érintetteknek, a biztos anyagi háttér támogatja a sikeres gyógykezelést, ezért egyre többen igyekeznek biztosítással is felkészülni az esetleges betegségre.

Világgazdaság | 2013. augusztus 9. 08:34

Kritikus a helyzet a magyar kórházakban

Kritikus helyzet állhat elő a kórházakban a nyár végére, ősz elejére az eladósodás miatt - mondta a Magyar Kórházszövetség elnöke.

Magyar Hírlap | 2013. augusztus 8. 09:05

GYEMSZI: az OEP nem veszíti el funkcióját

A Gyógyszerészeti és Egészségügyi, Minőség- és Szervezetfejlesztési Intézet (GYEMSZI) főigazgatója szerint nem kell attól tartani, hogy Országos Egészségbiztosítási Pénztár (OEP) elveszítheti funkcióját.

Világgazdaság | 2013. augusztus 5. 08:34

Drágább kosztot kaphatnak a magyar betegek

A jelenlegi 500 forint helyett legalább 700 forintba kerül majd egy beteg egy napi élelmezése, ha hatályba l. - írja a Világgazdaság.

Pénzcentrum | 2013. július 3. 08:31

Életveszély: egyre több a hamis gyógyszer

Az egészségügyi átszervezések célja, hogy az azonos betegséggel kórházba kerülők mindenütt ugyanazt a kezelést kapják - jelentette ki Török Krisztina, a Gyógyszerészeti és Egészségügyi Minőség- és Szervezetfejlesztési Intézet (GYEMSZI) főigazgatója.

MTI | 2013. március 17. 11:00

Kirúgták a táppénzes életmentőt

Azonnali hatállyal menesztették állásából azt a walesi férfit, aki januárban cápával birkózott gyerekek megmentéséért egy ausztráliai strandon. Az ok: betegállományban hősködött.