2019. november 14. csütörtök Aliz

Kirabolták a magyar világsztárt: több mint 150 milliós a kár


Pénteken a déli órákban Péterrévén, a temető melletti utcában kirabolták Lajkó Félix hegedűművészt. Az eltulajdonított hegedű értéke félmillió euró is lehet - írja a Magyar Szó.

Pénteken, november elsején, a déli órákban Péterrévén, a temető melletti utcában kirabolták Lajkó Félix hegedűművészt. A világhírű zenész családjával hozzátartozói sírjához látogatott el Péterrévére, és itt az autójából tűnt el a nagy értékű hegedű.

A lap beszámolója szerint a művészt azonnal jelentette a rablást a rendőrségnek. Bár Lajkó Félix a nyomozásra hivatkozva nem válaszolt a lap megkeresésére, azt elmondta, hogy mások is járhattak hozzá hasonlóan a szóban forgó temető környékén. A portál megjegyzi, hogy a  szerb média szerint az 

1800-as években készült hegedű értéke félmillió euró, azaz mai árfolyamon számolva 165 000 000 forintot ér.

 A rendőrség az esetet súlyos rablásnak minősítette, a nyomozás folyamatban van.

(Címlapkép - MTI Fotó: Mohai Balázs)

Jól jönne 4 millió forint?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Íme, itt egy konkrét példa: 4 millió forintos hitelösszeget, és 72 hónapos futamidőt adtunk meg, ezen kívül bepipáltuk "250 000 Ft feletti havi nettó jövedelem", illetve a "Jövedelmem a kiválasztott bankba utalnám" opciókat. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legolcsóbb konstrukciót, havi 69 895 forintos törlesztővel a CIB Bank (THM 8,17 %) nyújtja; de nem sokkal marad el ettől az MKB Bank (72 095 Ft/hó; THM 9,96%) ajánlata sem. Némileg lemaradva követi őket az OTP (80 275 Ft/hó; THM 13,79 %) ajánlata, de érdemes megnézni az K&H és az Erste ajánlatát is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Hozzászólások száma: 3 - Hozzászólok a fórumhoz
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS