2020. január 17. péntek Antal, Antónia

Kirabolták a magyar világsztárt: több mint 150 milliós a kár


Pénteken a déli órákban Péterrévén, a temető melletti utcában kirabolták Lajkó Félix hegedűművészt. Az eltulajdonított hegedű értéke félmillió euró is lehet - írja a Magyar Szó.

Pénteken, november elsején, a déli órákban Péterrévén, a temető melletti utcában kirabolták Lajkó Félix hegedűművészt. A világhírű zenész családjával hozzátartozói sírjához látogatott el Péterrévére, és itt az autójából tűnt el a nagy értékű hegedű.

A lap beszámolója szerint a művészt azonnal jelentette a rablást a rendőrségnek. Bár Lajkó Félix a nyomozásra hivatkozva nem válaszolt a lap megkeresésére, azt elmondta, hogy mások is járhattak hozzá hasonlóan a szóban forgó temető környékén. A portál megjegyzi, hogy a  szerb média szerint az 

1800-as években készült hegedű értéke félmillió euró, azaz mai árfolyamon számolva 165 000 000 forintot ér.

 A rendőrség az esetet súlyos rablásnak minősítette, a nyomozás folyamatban van.

(Címlapkép - MTI Fotó: Mohai Balázs)

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Íme, itt egy konkrét példa: kalkulátorunkban 2 millió forintos hitelösszeget és 60 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 40 436 forintos törlesztőrészlettel a CIB nyújtja (THM 8,17%), de nem sokkal marad el ettől a Raiffeisen 40 505 forintos törlesztőt (THM 8,97%) ígérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni az Erste, az MKB, valamint a Cetelem konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Hozzászólások száma: 3 - Hozzászólok a fórumhoz
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk

A régió után kullog Magyarország: rengetegen ülnek a hazai börtönökben
Kiderült, hány fogvatartott jut 100 ezer lakosra az európai országokban.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS