2020. augusztus 15. szombat Mária

Figyelem! Hamis beutalóval hívják a magyarokat koronavírus-tesztre!


A "Koronavírus tesztes" beutaló elnevezésű szórólap-szerű iratot nem a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház terjeszti, így ismeretlenek visszaélnek az intézmény nevével, és sértik a kórházi beutalókkal szembeni közbizalmat.

A közelmúltban több esetben is visszaéltek a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház Jósa András Oktatókórházának nevével. Hamis "beutalóval" hívnak embereket ingyenes koronavírus-tesztre a kórházba.

A hamis iratot - amelyben a címzetteket ingyenes tesztelésre hívják a kórházba, az ott szereplő időpontokra - szórólaphoz hasonlatosan postaládába helyezik, és így próbálják megtéveszteni a lakosságot.

A Koronavírus tesztes beutaló elnevezésű szórólap-szerű iratot NEM intézményünk, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház terjeszti, így ismeretlenek visszaélnek kórházunk nevével, és sértik a kórházi beutalókkal szembeni közbizalmat.

 - olvasható a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház oldalán

Kép: szszbmk.hu

Csalók egy csoportja, a Jósa András Oktatókórház nevében, a koronavírus elleni védekezésben segítő immunerősítő szerekről szóló ajánlattal környékezi meg Demecser 50 év feletti lakosait!


Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Jósa András Oktatókórház NEM indított semmiféle hasonló kezdeményezést, így ebben az esetben is visszaélnek kórházunk nevével.


Amennyiben Önök is hamis beutalót kapnak, vagy azzal találkoznak, illetve ha Önöket is megkeresik az immunerősítő szerekre vonatkozó ajánlattal, jelezzék a hatóságoknak a visszaélést, hogy megtehessék a szükséges intézkedéseket.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

A koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásainak csökkentése érdekében a kormány 2020. március 19-től - többek között - maximalizálta a fogyasztási hitelek teljes hiteldíj mutatóját (THM). Érdemes azonban körültekintően választani, mivel a kedvezményes személyi kölcsön kamata a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és az új, jellemzően magasabb kamatszint miatt megugrik a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Hozzászólások száma: 1 - Hozzászólok a fórumhoz
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk

Portfolio HR Revolution 2020 Konferencia

Vörös riadó! A munkaerőpiac aktuális kérdései, kihívásai, és természetesen a lehetséges megoldások.

Sustainable World 2020 Konferencia

A jövő vállalata konferenciát, melyen a fenntarthatóságról, zöld finanszírozásról és befektetésekről, az energiatársaságok aktuális helyzetéről, és a zöld vállalatok kihívásairól, lehetőségeiről lesz szó.