2020. augusztus 13. csütörtök Ipoly

Átalakításra vár a meddő párok kezelése


Jelenleg Magyarországon az állam 5 lombikkezelést finanszíroz, ez azonban Vereczkey Attila meddőségi specialista szerint nagyon gáláns, ám fölösleges vállalás. Véleménye szerint a kezelések hatékonyságát kellene növelni - írja a Magyar Hírlap.


Míg a Kaáli Intézet álláspontja szerint emelni kellene az OEP finanszírozott lombikbeavatkozások számát, addig a Versys Clinics Humán Reprodukciós Intézet orvosigazgatója elmondása szerint inkább a kezelések minőségének javítása lenne a célravezető.

A Kaáli Intézet sérelmezte a külföldi donorsperma-behozatal letiltását is, ami miatt kevesebb beültetést tudnak végezni. Vereczkey Attila elmondása szerint hatalmas a hiányosság, a magyar kezelések korrekt jogi szabályozása húsz éve nem történt meg. Az orvosok olyan rendelkezésekkel, szakmai ajánlásokkal dolgoznak, amelyek két évtizede készültek.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk

Így spórolnak a tanévkezdésen 10 ezreket az élelmes szülők: érdemes kivárni?
Soka úgy gondolják, tesicuccot, őszi cipőt venni most felesleges.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk

Portfolio HR Revolution 2020 Konferencia

Vörös riadó! A munkaerőpiac aktuális kérdései, kihívásai, és természetesen a lehetséges megoldások.

Sustainable World 2020 Konferencia

A jövő vállalata konferenciát, melyen a fenntarthatóságról, zöld finanszírozásról és befektetésekről, az energiatársaságok aktuális helyzetéről, és a zöld vállalatok kihívásairól, lehetőségeiről lesz szó.