17 °C Budapest

40 milliót szakított a magyar Tippmixkirály: mutatjuk a szelvényét

2019. december 9. 16:29

Idén is giganyeremények hullottak a Tippmixen: hárman is voltak, akik a tét ezerszeresét nyerték vissza a Szerencsejáték Zrt.-től, de mégsem ők kaszálták a legnagyobbat, hanem az a budapesti sportfogadó, aki egy szelvénnyen 40 millió forintot nyert. Mutatjuk, hogy sikerült összehoznia!

Továbbra is nagyon pörög a Tippmix Magyarországon: a Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint 2019-ben több százmillió egységnyi fogadás érkezett be a társasághoz. A megoszlást tekintve érdekes, hogy a magyar sportfogadók továbbra is jellemzően a "hagyomásnyos módon", papír alapon játszanak: a fogadások mintegy 70 százaléka érkezett be így, mialatt 30 százaléknyit kötöttek a játékosok a Tippmixpro nevű online fogadási rendszeren.

A Szerencsejáték Zrt. a Pénzcentrum kérdésére azt is elárulta, melyik volt a legnépszerűbb sportesemény a Tippmixen - legalábbis, ha 2019-ben nem robban még be valamilyen mérkőzés -, és hát erre szerkesztőségünk sportbarát munkatársai sem igen számítottak. Ugyanis 2019-ben eddig a legtöbb fogadás, összesen 1 024 896 tipp nem a BL-döntőre, vagy valamelyik másik sztár-párosításra, hanem a Lille - Ajax Bajnokok Ligája összecsapásra érkezett be a Zrt.-hez.

Hatalmasat kaszált egy fővárosi tippmixelő

Az egyik legnagyobb idei nyeremény egy budapesti fogadóhoz köthető: ő egy 13/15-ös kombinációt fogadott meg, a társaság tájékoztatása szerint 500 forintos alaptéttel (összesen 52 500 Ft-os téttel). A szelvény olyannyira bejött neki, hogy végeredményképpen 39 388 959 forint volt a nyereménye - tehát a tét több mint 750-szeresét nyerte meg! A Szerencsejáték Zrt. azt is közölte, hogy melyik meccsekre fogadott az illető, a szelvénye alapján vélhetően augusztusban vitte haza a mesés nyereményt:

Látható, hogy 2019 Tippmixkirálya francia, illetve angol meccsekre fogadott, nem pontos eredményt, hanem inkább gólszámokat tippelt meg. Ugyan nem fogadott nagy oddszú, tehát kockázatosabb kimenetelekre, de a sok kicsi végül összehozta neki a több mint 750-szeres nyereményt.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Hárman is legalább a tét ezerszeresét nyerték

Megkérdeztük a cégtől, hogy mekkora volt a legnagyobb nyertes szorzó, amelyet idén sporteseményre adtak. Kiderült, hogy a legmagasabb oddsszal rendelkező sikeres fogadás a Forma-1 szeptember 22-i, Szingapúri Nagydíjához kötődik. A versenyen futott leggyorsabb kör nyertes oddsa a Tippmixen 940-szeres, a Tippmixprón pedig 1000-szeres volt. Előbbire egy, utóbbira két játékos fogadott helyesen.

A versenyen valóban a nem túl esélyes Kevin Magnussen futotta a leggyorsabb kört (1:42,301), a Haas-Ferrari versenyzője egyébként a 17. helyen ért célba a futamon - papíron utolsóként, mögötte csak a kiesett versenyzők álltak a végeredményben. Na, hát róla senki nem gondolta volna, hogy megfutja a verseny leggyorsabb körét: azaz de, a három magyar sportfogadó, akik meg is csípték az ezerszeres oddszot. Arról nem tudni, hogy egymagában fogadták meg, hogy a dán pilóta lesz a leggyorsabb, vagy más eseményekkel együtt  - ha utóbbi, akkor mégnagyobb szorzót hozhattak össze a Tippmixen vagy a Tippmixprón.

Ha csak a minimális 200 forinttal tették meg egyetlen fogadásként Magnussen sikerét, akkor simán a zsebükben volt a 200 ezer forintos nyeremény.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 28. csütörtök
Gedeon, Johanna
13. hét
Március 28.
Nagycsütörtök
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum Retail Day 2024
Magyarország legfontosabb kiskereskedelmi rendezvénye - Inspiráló előadók, izgalmas előadások, gyakorlati tudás.
Most nem