29 °C Budapest

Adósságválság fenyegeti-e a fejlett világot?

Pénzcentrum
2010. május 26. 18:02

A Portfolio.hu 2005 óta szervez szakmai találkozót a vagyonkezelés témakörében. A konferenciák aktív tudás- és tapasztalatcserére adnak lehetőséget a piaci folyamatok, a termékfejlesztés, a disztribúció terén. Az évenként megrendezésre kerülő Portfolio.hu Wealth Management Konferencia tehát az egyik legfontosabb fórummá vált nemcsak a vagyonkezelők, de azok tényleges és potenciális partnerei, ügyfelei számára is. A rendezvény rendszeres látogatói a befektetési alapkezelőkön kívül a privát banki szakemberek, a biztosítási szférában dolgozó szakértők, független értékesítési hálózatok vezetői, nyugdíjpénztári vezetők.

Az elmúlt évet ugyan a legtöbb piac tetszetős hozamokkal zárta, de a valódi gazdasági fellendülés még várat magára, miközben a válság újabb és újabb gyengeségeket hoz felszínre, speciális kihívás elé állítva a szabályozókat és piaci szereplőket egyaránt, egyúttal aktuális kérdések garmadát szolgáltatva konferenciánk számára.


A konferencia témája:

A nagy részvénypiaci összeomlásban elszenvedett veszteségek egy részét a tavalyi szárnyalás helyre hozta, a korábbi, hosszú távon is jelentős vagyonnövekedést és tekintélyes hozamokat hozó évek még nem biztos, hogy visszatértek a piacokra. A megváltozott környezetben megnőtt a rugalmasság és az adaptív stratégiák értéke, és a válság előtti évekhez képest lényegesen nehezebbnek tűnik hosszú távon is konzisztens vagyonkezelési eredményt felmutatni.

A befektetési döntések mellett a megváltozott piaci környezet a termékfejlesztést is új kontextusba helyezte, az elmúlt évek folyamatos és széleskörű innovációját követően a fókusz a válság során drasztikusan megváltozott kockázatvállalási kedvhez igazodó termékek kialakítására és a bizalmukat vesztett ügyfelek visszahódítására tolódott, miközben különös hangsúly került a rendszerben felmerült speciális kockázatok kezelésére is mind szabályozói, mind szolgáltatói szinten.

A magyar gazdaságnak ráadásul új növekedési modellre van szüksége, amelynek egyik pillére a belföldi megtakarítások erősítése lehet. A kihívás egyben óriási lehetőséget is jelent azoknak a vagyonkezelőknek, befektetési szolgáltatóknak, forgalmazóknak, amelyek idejekorán képesek az új szelek diktálta irányba fordítani vitorlájukat, és a megfelelő értékesítési csatornán keresztül a megfelelő termékekkel látják el ügyfeleiket. A közelmúlt eseményei mindemellett a klasszikus private banking jellegű szolgáltatásokra is ráirányították a figyelmet, alaposan átrajzolva a vagyonkezelési piacok térképét.

Előadók | Részletes program | Árak | Jelentkezés

Az esemény legfontosabb paraméterei:

IDÕPONT: 2010. június 1.
HELYSZÍN: Hilton Budapest (Budai Vár)
1014 Budapest, Hess András tér 1-3.

A részvevők száma: 150 fő

A konferencia részvételi díja: 59.900 Ft+Áfa

Kedvezmények:

• 10% kedvezmény két fő jelentkezése esetén
• 20% kedvezmény három vagy több fő jelentkezése esetén

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A HELYSZÍNEN ÚJ REGISZTRÁCIÓ MÁR NEM LEHETSÉGES, csak az előzetesen bejelentkezett vendégeink részvételére számítunk.

Előadók | Részletes program | Árak | Jelentkezés

Célcsoport:

Konferenciánk hasznos ismeretekkel, kapcsolatteremtési lehetőségekkel szolgálhat
1. privátbanki, privát portfóliókezelési szolgáltatást nyújtó pénzintézeteknek,
2. befektetési alapkezelőknek,
3. független pénzügyi tanácsadóknak,
4. nyugdíjpénztáraknak és más intézményi befektetőknek
5. befektetési termékek, szolgáltatások disztribúciójában résztvevő intézményeknek.

Konferenciáink nem csupán új szakmai ismeretek megszerzésére nyújtanak lehetőséget, de kitűnő alkalmat teremtenek magas szintű networking-re, új szakmai kapcsolatok kialakítására.

További információ a konferenciával kapcsolatban:

Tartalmi kérdésekben: SOMI András, vezető elemző, tel.: 428-9062, e-mail: somi@portfolio.hu,

Szponzorációs lehetőségek: AGÓCS Balázs, értékesítési vezérigazgató-h., tel.: 327-4088, e-mail: agocs@portfolio.hu,

Szervezés, lebonyolítás, általános információk: BENKÕ András, rendezvénymenedzser, tel.: 327-4086, e-mail: benko@portfolio.hu

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. június 22. kedd
Paulina
25. hét
EZT OLVASTAD MÁR?