2018. december 14. péntek Szilárda

Vonattal utazol? Akkor ez téged is érinteni fog


Az áthelyezett munkanapok miatt két novemberi szombaton is módosul a vonatok közlekedési rendje. December elsején és 15-én is változások várhatók.


Decemberben változások várhatók a vasúti közlekedésben. November 30-án, azaz ma, valamint december 14-én, pénteken a munkanapi menetrend szerint közlekednek a vonatok. December elsején és 15-én a pénteki menetrend érvényes - írja közelményében a MÁV.

A gyermekek, családosok, tanulók, diák- és felnőtt csoportok, nyugdíjasok is élhetnek a szokásos kedvezményekkel, valamint az elektronikusan (online, jegyautomatából, vagy a Vonatinfó mobilalkalmazással) vásárolt jegyekre is érvényesek a megszokott 5, illetve 10 százalékos kedvezmények. A 26 éven aluli - diákigazolvánnyal nem rendelkező - fiatalok pedig december 1-jén 10 órától 2-án éjfélig és december 15-én 10 órától 16-án éjfélig vehetik igénybe a hétvégi, 33 százalékos kedvezményű menetjegyet.

A vonatok forgalmi változáshoz igazodó indulási és érkezési időpontjait a MÁV-csoport honlapján menetrendi keresőben böngészhetik az utasok, illetve tájékozódhatnak a MÁVDIREKT telefonos ügyfélszolgálatánál - tájékoztat a vállalat.

JÓL JÖNNE 500 EZER FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb gyorskölcsönt. Íme, itt egy konkrét példa: kalkulátorunkban 500 ezer forintos hitelösszeget, és 36 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 16 358 forintos törlesztőrészlettel a Raiffeisen Bank nyújtja (THM 12,73%), de nem sokkal marad el ettől a Cofidis 16 654 forintos törlesztőt (THM 12,90%) ígérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni a Provident, a Cetelem, valamint a Erste konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum gyorskölcsön kalkulátorát(x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk

Hatalmas újítás a magyar bankokban: órákon belül utalják a pénzt, ha megszorultál
Azért csak óvatosan a csábító pénzügyi ajánlatokkal!


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk