2019. szeptember 18. szerda Diána

Változik idén a beléptetés a Sziget Fesztiválra: már így is be lehet jutni


Idén már működni fog egy úgynevezett előzetes check-in a Sziget Fesztiválra, ami azt jelenti, hogy nem a Hajógyári-szigeten kell végigállni a sorokat a jegy felvételéért, hanem már a fesztivál kezdete előtt, akár Budapest belvárosában is át lehet venni a karszalagokat - szúrta ki az Index a fesztivál honlapján.

Az idei évtől nem feltétlenül kell végigállni a Hajógyári-szigeten a sorokat a jegyek felvételéért, ugyanis működésbe lép az úgynevezett előzetes check-in a Sziget Fesztiválra, ami azt jelenti, hogy akár Budapest belvárosában is karszalagra lehet váltani a jegyeket.

Augusztus 1. és 4. között, az Erzsébet-téri Akvárium klubban 11 és 22 között, valamint Augusztus 1. és 3. között a Sziget K-hídjának külső jegypénztáránál 11 és 22 óra között, továbbá ugyanitt 4-én is 11 és 18 óra között lehet átvenni személyesen a jegyeket - írja a fesztivál honlapja.

A Sziget tájékoztatása szerint ha valaki elvégezte az előzetes bejelentkezést, akkor a helyszínen már nem kell átvennie semmit, csak megkeresnie a "Karszalaggal rendelkezem" sort. A szervezők azt is kérik, hogy legyen mindenkinél az az okmány, amivel felvette a jegyét, különben megint el kell végezni a helyszínen a bejelentkezést.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Íme, itt egy konkrét példa: kalkulátorunkban 1 millió forintos hitelösszeget és 60 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 20 252 forintos törlesztőrészlettel a Raiffeisen nyújtja (THM 8,97%), de nem sokkal marad el ettől a K&H 22 748 forintos törlesztőt (THM 13,79%) ígérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni a Cetelem, az MKB, valamint a Budapest Bank konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS