2020. augusztus 7. péntek Ibolya

Változik idén a beléptetés a Sziget Fesztiválra: már így is be lehet jutni


Idén már működni fog egy úgynevezett előzetes check-in a Sziget Fesztiválra, ami azt jelenti, hogy nem a Hajógyári-szigeten kell végigállni a sorokat a jegy felvételéért, hanem már a fesztivál kezdete előtt, akár Budapest belvárosában is át lehet venni a karszalagokat - szúrta ki az Index a fesztivál honlapján.

Az idei évtől nem feltétlenül kell végigállni a Hajógyári-szigeten a sorokat a jegyek felvételéért, ugyanis működésbe lép az úgynevezett előzetes check-in a Sziget Fesztiválra, ami azt jelenti, hogy akár Budapest belvárosában is karszalagra lehet váltani a jegyeket.

Augusztus 1. és 4. között, az Erzsébet-téri Akvárium klubban 11 és 22 között, valamint Augusztus 1. és 3. között a Sziget K-hídjának külső jegypénztáránál 11 és 22 óra között, továbbá ugyanitt 4-én is 11 és 18 óra között lehet átvenni személyesen a jegyeket - írja a fesztivál honlapja.

A Sziget tájékoztatása szerint ha valaki elvégezte az előzetes bejelentkezést, akkor a helyszínen már nem kell átvennie semmit, csak megkeresnie a "Karszalaggal rendelkezem" sort. A szervezők azt is kérik, hogy legyen mindenkinél az az okmány, amivel felvette a jegyét, különben megint el kell végezni a helyszínen a bejelentkezést.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

A koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásainak csökkentése érdekében a kormány 2020. március 19-től - többek között - maximalizálta a fogyasztási hitelek teljes hiteldíj mutatóját (THM). Érdemes azonban körültekintően választani, mivel a kedvezményes személyi kölcsön kamata a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és az új, jellemzően magasabb kamatszint miatt megugrik a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS


Portfolio HR Revolution 2020 Konferencia

Vörös riadó! A munkaerőpiac aktuális kérdései, kihívásai, és természetesen a lehetséges megoldások.

Sustainable World 2020 Konferencia

A jövő vállalata konferenciát, melyen a fenntarthatóságról, zöld finanszírozásról és befektetésekről, az energiatársaságok aktuális helyzetéről, és a zöld vállalatok kihívásairól, lehetőségeiről lesz szó.