2021. január 28. csütörtök Károly, Karola

Változik idén a beléptetés a Sziget Fesztiválra: már így is be lehet jutni


Idén már működni fog egy úgynevezett előzetes check-in a Sziget Fesztiválra, ami azt jelenti, hogy nem a Hajógyári-szigeten kell végigállni a sorokat a jegy felvételéért, hanem már a fesztivál kezdete előtt, akár Budapest belvárosában is át lehet venni a karszalagokat - szúrta ki az Index a fesztivál honlapján.

Az idei évtől nem feltétlenül kell végigállni a Hajógyári-szigeten a sorokat a jegyek felvételéért, ugyanis működésbe lép az úgynevezett előzetes check-in a Sziget Fesztiválra, ami azt jelenti, hogy akár Budapest belvárosában is karszalagra lehet váltani a jegyeket.

Augusztus 1. és 4. között, az Erzsébet-téri Akvárium klubban 11 és 22 között, valamint Augusztus 1. és 3. között a Sziget K-hídjának külső jegypénztáránál 11 és 22 óra között, továbbá ugyanitt 4-én is 11 és 18 óra között lehet átvenni személyesen a jegyeket - írja a fesztivál honlapja.

A Sziget tájékoztatása szerint ha valaki elvégezte az előzetes bejelentkezést, akkor a helyszínen már nem kell átvennie semmit, csak megkeresnie a "Karszalaggal rendelkezem" sort. A szervezők azt is kérik, hogy legyen mindenkinél az az okmány, amivel felvette a jegyét, különben megint el kell végezni a helyszínen a bejelentkezést.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS


Private Investor Day 2021

Mibe fektessünk 2021-ben? Tippek, elemzések, befektetési ötletek profiktól, Neked