2017. december 16. szombat Etelka, Aletta

Tömegek kaptak mikuláscsomagot Budapesten, pedig fizettek a parkolásért

Egy olvasónk hívta fel a figyelmünket arra, hogy egy meglehetősen visszás reklámkampány terjed Óbudán. Egy online barkácsáruház megbízásából tesznek piros mikuláscsomagokat az autók szélvédőjére, amelyek megtévesztésig hasonlítanak a parkolási büntetésekre.

Hétfő délután sétáltam vissza a kocsimhoz, amikor láttam, hogy egy piros csomag virít a szélvédőmön, az ablaktörlőlapát alatt. Nagyon felhúztam magam, mert fizettem a parkolásért SMS-ben

- kezdte beszámolóját hősünk. Mikor már közelebb ért az autójához, látta, hogy a kis piros zacskón van egy mikulást ábrázoló grafika, úgyhogy elkezdett fellélegezni, mikor pedig kibontotta a csomagot, egy barkácsbolt szórólapját találta benne.


Kamu Mikulás-csomag egy óbudai szélvédőről
Tuti, hogy soha nem fogok ezeknél vásárolni, nem tudom, mit képzelnek

- sommázta véleményét a reklámkampányról a rászedett autós.

Mivel a Pénzcentrum szerkesztősége is Óbudán található, kimentünk egy sétára, és láttuk, hogy a környékünkön is tele vannak a parkoló autók szélvédői ilyen reklámanyaggal.


Parkoló autók Óbudán kamu Mikulás-csomaggal
Azon felül, hogy ideges lettem, hogy megbüntettek, még igénytelen is a hirdetés. Hogy lehet így rárakni a Mikulás-sapkát a szerencsétlen Bethlen Gáborra?

- zárta levelét az átvert óbudai parkoló, és valóban nem sikerült túl jól.


Bethlen Gábor Mikulás-sapkában egy reklámon
Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

Nem kell úgy megijedni, ha hazai repülőre ülsz

A lenti csárton az látszik, hogy Magyarország nagyjából az EU-s átlagot hozza, ha azt vizsgáljuk, hogy az összes, az országban üzemeltetett repülő közül, mekkora a 20 évnél idősebb gépek aránya?...
 

Karácsonyi lapra egy forintot se költs: ezek a tuti módszerek

Horrorárakon lehet kapni a kreatívabb, szebb karácsonyi lapokat a papír-írószer boltokban, úgyhogy itt az ideje otthon készíteni őket, fillérekből. Ehhez mutatok egy videót.  
NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk