2020. július 2. csütörtök Ottó

Ismét minden vonatot fogad és indít szerdától a Keleti pályaudvar

  • MTI
  • 2014. május 27. kedd 16:05

Szerdától ismét minden vonatot fogad és indít a Keleti pályaudvar, visszaáll a korábbi menetrend - közölte a Mávinform kedden.


A Budapest-Keleti pályaudvarnál, a Kerepesi úton végzett hídmunkák miatt április 13-ától vezettek be az 1-es, a 30a-s, a 40-es, a 80a-s, a 120a-s és a 150-es vasútvonalat érintő menetrendváltozásokat - idézték fel.

Budapesten, a Kerepesi úton átívelő úgynevezett Százlábú híd további átépítési munkái mellett szerdától már visszaállhat az eredeti menetrend az érintett vonalakon. Így ismét a korábbi menetrend szerint közlekedhetnek a Győr, a Szombathely, a Sopron, a Hegyeshalom, a Székesfehérvár, a Pusztaszabolcs-Pécs, a Kaposvár, a Gyékényes, a Sárbogárd, a Baja, a Hatvan, az Újszász, a Szolnok, a Kunszentmiklós-Tass és a Kelebia felől érkező, illetve oda induló szerelvények.

Azok a vonatok, amelyeket a munkák miatt Kőbánya-Kispestre vagy Kelenföldre irányítottak, szerda hajnaltól ismét a Keleti pályaudvarra érkeznek és onnan is indulnak - írta a Mávinform.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

A koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásainak csökkentése érdekében a kormány 2020. március 19-től - többek között - maximalizálta a fogyasztási hitelek teljes hiteldíj mutatóját (THM). Érdemes azonban körültekintően választani, mivel a kedvezményes személyi kölcsön kamata a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és az új, jellemzően magasabb kamatszint miatt megugrik a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk

Fordult a kocka: nem kell már levadászni a jó munkaerőt, kedvükre válogathatnak a cégek
Zdravka Demeter Bubaloval, a MOL-csoport HR igazgatójával beszélgettünk.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk