2020. augusztus 12. szerda Klára

Ezek a legjobb fürdők 2017-ben Magyarországon


Harmadik alkalommal versengtek egymással a hazai fürdők Az Év Fürdője szavazáson.

Az Év Fürdője a hazai fürdők legnagyobb versenye. A közönségszavazáson 2017. június 1. és augusztus. 31 között, három kategóriában közel 200 fürdő mérettette meg magát. Az idei verseny izgalmas eredménnyel zárult, ugyanis a helyezések csupán néhány szavazaton múltak. 

A szavazást a termalfurdo.hu szervezte a Magyar Fürdőszövetség szakmai támogatásával, és összesen 167 ezer szavazat érkezett. A verseny fő kategóriája az Év Fürdője 2017 díj, amit 15 pályázó fürdő közül ítélhetett oda a nagyérdemű. A verseny 10 legjobbját a lenti infógrammon nézheted meg.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk

Portfolio HR Revolution 2020 Konferencia

Vörös riadó! A munkaerőpiac aktuális kérdései, kihívásai, és természetesen a lehetséges megoldások.

Sustainable World 2020 Konferencia

A jövő vállalata konferenciát, melyen a fenntarthatóságról, zöld finanszírozásról és befektetésekről, az energiatársaságok aktuális helyzetéről, és a zöld vállalatok kihívásairól, lehetőségeiről lesz szó.