2018. április 26. csütörtök Ervin

Autósok, figyelem! Plusz sávokat kap a hírhedt magyar autópálya


A jelenlegi kétszer két sáv helyett kétszer három áll majd az autósok rendelkezésére a jövőben az M1-es autópályán - írja a Magyar Idők.

Tervezőt keres az állami beruházó az M1-es hatsávossá bővítésére. Ez a tervek szerint azt jelenti majd, hogy a jelenlegi kétszer két sáv helyett kétszer három áll majd az autósok rendelkezésére a jövőben.

Az első körben Budapest és Tatabánya között készítik elő a fejlesztést, az első 45 kilométernyi út bővítésének és felújításának az előkészítésére másfél éve lesz a kivitelezőnek. A jelenlegi elképzelések szerint azonban 2023 előtt nem lesz kész a kibővítés, ennek ellenére bizakodni már most lehet, hiszen egy esetleges kibővítésről már korábban is volt szó, de a tervezés szakaszáig most először jutottak el.

JÓL JÖNNE 3 MILLIÓ FORINT?

Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. De, hogy ne a sötétben tapogatózz, mi is elvégeztünk neked egy példaszámítást: kalkulátorunkban 3 millió forintos hitelösszeget, és 84 hónapos futamidőt adtunk meg. A THM-ek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót a CIB Bank nyújtja (THM 11,73%), de nem sokkal marad el ettől a Cetelem (THM 12,94%) ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni az ERSTE Bank, a Cofidis, továbbá a Budapest Bank konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát.

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS