2020. augusztus 7. péntek Ibolya

Autósok, figyelem! Plusz sávokat kap a hírhedt magyar autópálya

  • Magyar Idők
  • 2018. április 17. kedd 09:03

A jelenlegi kétszer két sáv helyett kétszer három áll majd az autósok rendelkezésére a jövőben az M1-es autópályán - írja a Magyar Idők.

Tervezőt keres az állami beruházó az M1-es hatsávossá bővítésére. Ez a tervek szerint azt jelenti majd, hogy a jelenlegi kétszer két sáv helyett kétszer három áll majd az autósok rendelkezésére a jövőben.

Az első körben Budapest és Tatabánya között készítik elő a fejlesztést, az első 45 kilométernyi út bővítésének és felújításának az előkészítésére másfél éve lesz a kivitelezőnek. A jelenlegi elképzelések szerint azonban 2023 előtt nem lesz kész a kibővítés, ennek ellenére bizakodni már most lehet, hiszen egy esetleges kibővítésről már korábban is volt szó, de a tervezés szakaszáig most először jutottak el.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok (OTP Bank, Budapest Bank, ERSTE Bank, Cetelem, Provident, stb.) ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS


Portfolio HR Revolution 2020 Konferencia

Vörös riadó! A munkaerőpiac aktuális kérdései, kihívásai, és természetesen a lehetséges megoldások.

Sustainable World 2020 Konferencia

A jövő vállalata konferenciát, melyen a fenntarthatóságról, zöld finanszírozásról és befektetésekről, az energiatársaságok aktuális helyzetéről, és a zöld vállalatok kihívásairól, lehetőségeiről lesz szó.