Zlatni Rat Beach. Golden cape. Bol town. Brac Island. Split-Dalmatia county. Croatia.

Milyen válság? Megrohanták az utazási irodákat a magyarok: mindenki itt akar nyaralni 2023-ban

2023. február 9. 09:02

Úgy pörög az utazások előfoglalása a hazai irodáknál, mintha a Covid-járvány miatti elmaradást most akarnák behozni az emberek - fejtette ki a Magyar Utazási Irodák Szövetségének elnöke. Kifejtette, mielőbb érdemes lefoglalni az utazást, mert az infláció az egész világot érinti, így áremelés biztosan várható - és érdemes az előfoglalási kedvezményekkel is élni.

Bár a múlt év utolsó negyedében újabb mélypontra számítottunk, az év első heteiben az utazók nagy érdeklődése rácáfolt erre, számolt be az InfoRádióban Molnár Judit, a Magyar Utazási Irodák Szövetségének elnöke. A szakember szerint a pandémia elmúltával sokan még tavaly sem mertek külföldre utazni, ám mivel már három éve nem jártak a tengernél, idén ők is szeretnének a mediterrán térségben nyaralni.

Sőt, a nehezebb gazdasági helyzet ellenére az elnök arról számolt be, hogy a most foglalók közül sokan nem adnak alább a színvonalból, a négy-öt csillagos szállodákat keresik. Ugyanakkor jelentős az érdeklődés az olcsóbb nyaralások iránt is. Molnár Judit arra is felhívta a figyelmet, hogy mielőbb érdemes lefoglalni az utazást, mert az infláció az egész világot érinti, így áremelés biztosan várható - és érdemes az előfoglalási kedvezményekkel is élni.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

NAPTÁR
Tovább
2023. március 21. kedd
Benedek
12. hét
Március 21.
Az erdők világnapja
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?