13 °C Budapest
In the picture are tulips in spring with snow

Tovább gyűrűzik a húsvéti lehűlés hét elején: helyenként még hó is eshet

MTI
2022. április 17. 16:34

Hűvös, borús idővel kezdődik a jövő hét: hajnalonként mínuszok lesznek, a hegyekben akár hózápor is lehet. A hét második felében fokozatosan melegszik a levegő - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből

Húsvéthétfőn egyre többfelé felhős lesz az ég. Elszórtan záporeső, hódara zápor, a hegyekben hózápor is előfordulhat. Egy-egy helyen az ég is megdörrenhet. A szél élénk, helyenként erős lesz. A leghidegebb órákban mínusz 5 és plusz 5, napközben plusz 8 és 13 Celsius-fok között alakul a hőmérséklet.

Kedden keleten lesz több napsütés, a nyugati megyékben erősen felhős vagy borult idő valószínű. Többfelé fordulhat elő zápor, de egy-egy zivatar sem kizárt. Főleg éjjel, hajnalban az északi részeken vegyes halmazállapot is lehet. Hajnalban általában mínusz 1 és plusz 3, napközben plusz 7 és 13 fok közötti értékeket mérhetnek.

Szerdán elszórtan előfordulhat eső, zápor, nagyobb eséllyel a délnyugati megyékben. A minimumok mínusz 3 és plusz 4 fok között várhatók, de a fagyzugokban akár mínusz 5 fok is lehet. A maximumok 11 és 17 fok között alakulnak.

Csütörtökön gomolyfelhős, napos idő valószínű. Az északkeleti és a délnyugati megyékben lehetnek nagyobb eséllyel záporok, másutt számottevő csapadék nem valószínű. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 3 és plusz 6, a legmagasabb hőmérséklet 13 és 19 fok között valószínű.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Pénteken elszórtan előfordulhatnak záporok. A minimumhőmérséklet plusz 2 és 9, a maximumhőmérséklet 15 és 21 fok között valószínű. Szombaton és vasárnap a hosszabb-rövidebb napsütés mellett továbbra is lehetnek elszórtan záporok. Szombaton a hajnali 3-10 fokról 15 és 22 fok közé emelkedik a hőmérséklet. Vasárnap hajnalban plusz 4 és 11, míg délután 16 és 22 fok között várható a hőmérséklet - olvasható az előrejelzésben.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 28. csütörtök
Gedeon, Johanna
13. hét
Március 28.
Nagycsütörtök
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm