6 °C Budapest
Reading, UK - JULY 5, 2021: British High Street Banks stopping account holders buying using or processing crypto related transactions as traditional banking industry declares war on crypto currencies

Óriási leállás a magyar banknál: nem megy majd a netbank, mobilapp sem

2022. október 2. 12:07

Újabb leállások várhatóak novemberben a CIB Banknál, miután a pénzintézet informatikai karbantartásokat fog végezni a rendszerén. Több szolgáltatás, mint a netbank vagy a mobilapp is elérhetetlen lesz így időszakosan.

A CIB Bank tájékoztatása szerint a pénzintézet egy nagyobb karbantartásra készül novemberben, aminek során időszakosan nem lesz elérhető a CIB Internet Bank, a CIB Bank Online, a CIB Bank Mobilalkalmazás, az eBroker, a Business Terminal és a CIB Business Online. Ebből kifolyólag pedig az online bankkártyás vásárlásokat se tudják majd az ügyfelek, hiszen a bank mobilaplikációja is leáll. A bankkártyaletiltás ebben az időszakban is elérhető lesz, azonban a telefonos ügyfélszolgálat csak korlátozottan lesz elérhető.

November 5. hajnali fél három és öt óra között, illetve 14-én éjfél és fél három között teljes szolgáltatáskiesés várható a CIB kártyákkal végzett bármilyen (ATM, POS, online/internetes) tranzakció esetén, a CIB ATM-eken és CIB POS terminálokon végzett tranzakciók esetén, valamint a CIB eCommerce (kereskedők számára nyújtott internetes kártyaelfogadás) szolgáltatásban. Emellett fennakadás fordulhat elő a pénzintézet által kibocsátott kártyák aktiválásában és limitmódosításában is, illetve a fent írtakhoz hasonlóan az internetes szolgáltatások is leállnak majd.

November 9. este 10 és éjfél között, továbbá másnap este 10 és éjfél között a bank Business Terminál szolgáltatásai egyáltalán nem, vagy csak korlátozottan lesznek elérhetőek, valamint ebben az időszakban is korlátozottan lesz elérhető a telefonos ügyfélszolgálat. November 18 este 6 órától kezdve egy napon keresztül, egészen másnap 6 óráig pedig a lízing funkciókat nem tudják majd használni az ügyfelek a CIB Bank mobilalkalmazás, a CIB Bank Online, a CIB Internet Bank szolgáltatásokban.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Készíts karácsonyi filmet Molnár Piroskával és Vilmányi Benettel! (x)

A legtöbb filmrajongó arról álmodik, hogy egyszer majd maga is részt vesz egy film megalkotásában – eljött az ő idejük.

Rengeteg munkavállaló készül most erre: már ezt is kaphatnak a bónusz mellé

Már csak pár hét van karácsonyig, így minden cégnél napirenden van a kérdés, hogy milyen formában köszönjék meg a dolgozók egész éves munkáját.

A Brancs megmondja: ezek kellenek, hogy megvalósítsd vállalkozás ötleted

A Brancs kampányait készítő szakemberekkel beszélgettünk arról, hogy mi a receptje egy sikeres vállalkozásnak.

Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 9. péntek
Natália
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?