ASUS ExpertBook széria - Üzleti mobilitás felsőfokon (x)

ASUS ExpertBook széria - Üzleti mobilitás felsőfokon (x)

PR
2021. szeptember 28. 10:15

A munkavállalók hatékonysága nagyban függ a kezükbe adott eszközöktől is. Ha azt szeretnénk, hogy a legjobbat hozzák ki magukból, akkor minden téren remeklő üzleti laptopokkal kell felruháznunk őket. Ez az elmúlt 2 évben kiemelt szerephez jutott, hiszen az itthon is óriási változásokat hozó otthoni munkavégzés az adatbiztonság mellett a hatékonyság területén is új kihívások elé állította az üzleti szereplőket.

Korábban egy átlagos munkanapon a reggeli készülődés után egyből a táskában landolt a céges laptop, majd pedig az irodába belépve, a belépőkártya lecsipogtatása után két perccel már az íróasztalon került felnyitásra és onnan nagyon el sem mozdult a nap folyamán. A laptopoknak sokkal kevesebb személyes igénynek kellett megfelelniük, míg manapság sokaknak úgy indul minden reggel, hogy a konyhapulton kávékészítés közben már a megbeszélésekhez kell csatlakozni. Nyilvánvalóan eddig is megvolt az igény a minőségre, a gyorsaságra és a megbízhatóságra, de ma már ezek más szinten vannak jelen.

Az ASUS ExpertBook széria a modern üzleti élet igényeihez lett szabva. Az alig 1kg-os, elegáns és gyors ExpertBook B9-es család a cégvezetők és managerek álma. A MIL-STD 810G USA-katonai szabvány által felállított követelményeknek nem sok elektronikai eszköz felel meg, de a magnézium-lítium ötvözetű készülékháznak és belső erősítéseknek köszönhetően a B9-es modellek a terepen is magabiztosan helytállnak. Az ExpertBook B5-ös modellek között olyan különlegességekkel találkozhatunk, mint például az ExpertBook B5 Flip OLED, mely a televíziókból és okostelefonokból már jól ismert, gyönyörű, életteli színekkel operáló és szemünkkel is kíméletesebb OLED kijelzőt ötvözi az ExpertBook széria megbízhatóságával és az ASUS Flip modellekből már ismert, 360-fokban kihajtható érintőképernyős kialakítással. Az ExpertBook B1 modellek pedig a széles portkínálatukkal, egyszerű kialakításukkal a hatékonyság megtestesítői.

A vékony kávákkal körülvett gyönyörű kijelző, a prémium anyaghasználat és a praktikus kialakítás mellé már csak a gyorsaságnak és a kiemelt adatbiztonsági megoldásoknak kell felsorakozniuk ahhoz, hogy a tökéletes üzleti laptopokról beszélhessünk. Előbbiről a legújabb Intel® Core™ i7-es processzorok és a villámgyors SSD tárhely gondoskodnak, míg utóbbiért az ujjlenyomat-olvasó és az arcfelismerős, privát takaróval is rendelkező webkamera mellett a TPM 2.0 biztonsági chip és az ASUS saját szoftveres megoldásai felelnek. Az AI zajszűrős mikrofonnal nem csak az irodai zajokat, hanem a szomszéd felújítást is száműzhetjük a meetingekről, az ASUS Control Center és ASUS Business Manager szoftverek segítségével pedig rendszergazdánkat sem kergetjük majd őrületbe, hiszen minden felhasználó egyéni hozzáférési jogosultságot kaphat, miközben a diagnosztikai funkcióknak köszönhetően szoftveresen és hardveresen is leegyszerűsödik a karbantartás.

Természetesen az üzleti ügyfelek is élvezhetik a magyar nyelvű telefonos támogatás és ajtótól-ajtóig szolgáltatás előnyeit beleértve a felvételt, javítást és visszavitelt, miközben adatbiztonsági szempontokat is figyelembe véve olyan extrákkal is élhetnek, mint például az SSD megtartás vagy személyes szervizszolgáltatás.

További információ az ASUS üzleti megoldásairól: ASUS ExpertBook Laptopok

(x)

NEKED AJÁNLJUK
Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. február 6. hétfő
Dorottya, Dóra
6. hét
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?