ASUS ExpertBook széria - Üzleti mobilitás felsőfokon (x)

ASUS ExpertBook széria - Üzleti mobilitás felsőfokon (x)

PR
2021. szeptember 28. 10:15

A munkavállalók hatékonysága nagyban függ a kezükbe adott eszközöktől is. Ha azt szeretnénk, hogy a legjobbat hozzák ki magukból, akkor minden téren remeklő üzleti laptopokkal kell felruháznunk őket. Ez az elmúlt 2 évben kiemelt szerephez jutott, hiszen az itthon is óriási változásokat hozó otthoni munkavégzés az adatbiztonság mellett a hatékonyság területén is új kihívások elé állította az üzleti szereplőket.

Korábban egy átlagos munkanapon a reggeli készülődés után egyből a táskában landolt a céges laptop, majd pedig az irodába belépve, a belépőkártya lecsipogtatása után két perccel már az íróasztalon került felnyitásra és onnan nagyon el sem mozdult a nap folyamán. A laptopoknak sokkal kevesebb személyes igénynek kellett megfelelniük, míg manapság sokaknak úgy indul minden reggel, hogy a konyhapulton kávékészítés közben már a megbeszélésekhez kell csatlakozni. Nyilvánvalóan eddig is megvolt az igény a minőségre, a gyorsaságra és a megbízhatóságra, de ma már ezek más szinten vannak jelen.

Az ASUS ExpertBook széria a modern üzleti élet igényeihez lett szabva. Az alig 1kg-os, elegáns és gyors ExpertBook B9-es család a cégvezetők és managerek álma. A MIL-STD 810G USA-katonai szabvány által felállított követelményeknek nem sok elektronikai eszköz felel meg, de a magnézium-lítium ötvözetű készülékháznak és belső erősítéseknek köszönhetően a B9-es modellek a terepen is magabiztosan helytállnak. Az ExpertBook B5-ös modellek között olyan különlegességekkel találkozhatunk, mint például az ExpertBook B5 Flip OLED, mely a televíziókból és okostelefonokból már jól ismert, gyönyörű, életteli színekkel operáló és szemünkkel is kíméletesebb OLED kijelzőt ötvözi az ExpertBook széria megbízhatóságával és az ASUS Flip modellekből már ismert, 360-fokban kihajtható érintőképernyős kialakítással. Az ExpertBook B1 modellek pedig a széles portkínálatukkal, egyszerű kialakításukkal a hatékonyság megtestesítői.

A vékony kávákkal körülvett gyönyörű kijelző, a prémium anyaghasználat és a praktikus kialakítás mellé már csak a gyorsaságnak és a kiemelt adatbiztonsági megoldásoknak kell felsorakozniuk ahhoz, hogy a tökéletes üzleti laptopokról beszélhessünk. Előbbiről a legújabb Intel® Core™ i7-es processzorok és a villámgyors SSD tárhely gondoskodnak, míg utóbbiért az ujjlenyomat-olvasó és az arcfelismerős, privát takaróval is rendelkező webkamera mellett a TPM 2.0 biztonsági chip és az ASUS saját szoftveres megoldásai felelnek. Az AI zajszűrős mikrofonnal nem csak az irodai zajokat, hanem a szomszéd felújítást is száműzhetjük a meetingekről, az ASUS Control Center és ASUS Business Manager szoftverek segítségével pedig rendszergazdánkat sem kergetjük majd őrületbe, hiszen minden felhasználó egyéni hozzáférési jogosultságot kaphat, miközben a diagnosztikai funkcióknak köszönhetően szoftveresen és hardveresen is leegyszerűsödik a karbantartás.

Természetesen az üzleti ügyfelek is élvezhetik a magyar nyelvű telefonos támogatás és ajtótól-ajtóig szolgáltatás előnyeit beleértve a felvételt, javítást és visszavitelt, miközben adatbiztonsági szempontokat is figyelembe véve olyan extrákkal is élhetnek, mint például az SSD megtartás vagy személyes szervizszolgáltatás.

További információ az ASUS üzleti megoldásairól: ASUS ExpertBook Laptopok

(x)

NEKED AJÁNLJUK
Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. május 19. vasárnap
Ivó, Milán
20. hét
Május 19.
Forrásvizek napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem