A middle-aged woman sitting at the table. Womens legs in high heel shoes and an office dress under a table. Office employee. Womens hair removal theme, epilation. Flirting and seduction pose, sexuality and femininity. Online psychologist consultation. Online shopping in quarantine period

Leeseik az állad: elárulta Molnár Anikó, pontosan mennyit keres havonta az erotikus képeiével

2023. június 29. 09:33

Szerinte tisztességes munkából képtelenség megélni ebben az országban, ezért az interneten árulja erotikus képeit, amivel havonta 5 millió forintot keres. Ebből persze még adóznia is kell, sőt, a bevétel 20 százalékát pedig leveszi az anyacég. De úgy tűnik, így is megéri.

Nemrég derült ki, hogy Molnár Anikó is készített magának egy profilt az OnlyFans-en, hogy megmutassa a világnak 47 évesen is lehet szexi egy női test. Most a Storynak nyilatkozott, amit a 24.hu szemlézett, mennyit keres erotikus képeivel. Az egykori ValóVilág-szereplő azt is megosztotta a magazinnal, hogy az oldalának tagsági díja havi 15 dollár, azaz körülbelül 5200 forint. Jelenleg közel 1000 feliratkozója van.

Vannak külön fizetős tartalmak is attól függően, hogy milyen merész az adott bejegyzés. Ezek általában 5 és 10 dollár, tehát körülbelül 1700-3400 forint körül mozognak. Van, hogy akár havi ötmillió forintot is megkeresek, de ebből azért keményen kell adózni, a bevétel 20 százalékát pedig leveszi az anyacég. Ki kell fizetni a fotósokat, kollégákat is, egy részét vissza kell forgatni a tartalmak gyártásába, ruhákra, fehérneműkre, cipőkre, de így sem panaszkodom

Pár évvel ezelőtt robbant be a köztudatba az OnlyFans nevű oldal, ami arról lett híres, hogy a felhasználó feliratkozhatnak egy-egy személy oldalára, majd egy meghatározott összegért láthatóvá válnak számukra kedvencük által feltöltött pikáns és pornográf videók és fotók.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 29. hétfő
Péter
18. hét
Április 29.
A tánc világnapja
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm