15 °C Budapest
TV remote control in the foreground, Video on demand screen in the blurry background, streaming

Itt a nagy bejelentés: újabb streaming-szolgáltató tarolná le Magyarországot

2023. február 7. 12:45

A Network4 csatornáit évek óta élvezhetik a magyarok, de ez idáig nem minden szolgáltatónál volt elérhető az összes csatorna. Azonban ez most megváltozott, ugyanis mostantól nem rég indult Max4 csatorna már a Telekomnál is elérhető lesz.

A Network4 olyan csatornákat foglal magában, mint a Story4, az Arena4 vagy a Match4 többek között. Ezeket a csatornákat a legtöbb szolgáltatónál eddig is lehetett fogni (csomagtól függ, hogy az idetartozó összesen 11 csatorna közül melyeket tudunk nézni) azonban eddig a Max4 nem mindenhol volt elérhető. Ez azonban változott, és mostantól a Telekom előfizetői is élvezhetik a csatornát.

A ma reggeli sajtótájékoztató keretében a Network4 azt is bejelentette, hogy a sportstreaming oldaluk, a NET4+-on nemsokára már nemcsak 5 különböző sportcsatornát tudunk majd streamelni, hanem 8-at is. Varga Attila, a Network4 online tartalomfejlesztési és kommunikációs igazgatója azt is megsúgta, hogy még az idén elindul a szórakoztató streaming oldala is a csatornának, ahol filmeket és sorozatokat tudunk majd nézni. Ezek mind egy felületre kerülnek majd és még a nyár előtt elindul az új streaming oldal, aminek az Android alkalmazása már el is készült. Bár Varga Attila az új oldalról nem sokat árult el – még a nevét se tudtuk meg –, de azt megtudtuk, hogy a kérdést egy teljesen új oldalról tervezik megközelíteni.

Mindezek mellett új műsorokkal is szolgál a csatorna: a sportrajongók nemcsak az online felületen, de két sportcsatornán is nézhetik a közvetítéseket, például a Superbowl-t, amit hazánkban egyedül itt közvetítenek. Ezen kívül az európai foci rajongói, és a filmek szerelmesei is jól jártak. A csatornán ugyanis meg tudjuk nézni Ligue1 és a Premier League összefoglalóit is többek között, illetve második évadával érkezik a Galileo.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 19. péntek
Emma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem