Opera theatre in Budapest, Hungary. Old street lighter detail closeup.

Pénzügyeiről vallott a Madách Színház sztárja: futárnak állt a Barátok Közt után

2023. január 25. 16:20

A népszerű színész, Pesák Ádám életében egymást érik a változások. Az utóbbi évek mindenesetre nem voltak neki könnyűek, ugyanis éppen akkor ütött be a járványhelyzet, majd az azt követő válság, mikor a legnagyobb erőkkel igyekezett építeni karrierjét.

"Éppen a lezárások előtt kaptam meg életem első címszerepét a Tesla musivalben, összesen két előadást játszottam belőle, és aztán minden bezárt. Ez igazán tarkón vágott. Borzalmas érzés volt, hogy nem játszahtok, nem élhetek a hivatásomnak" - vallott őszintén a Story magazinnak az utóbbi évek nehézségeiről Pesák Ádám.

A népszerű tv-s és színházi színész persze próbálta maga mögött hagyni a problémákat. Attól sem tántorodott vissza, hogy civil munkát vállaljon. Hiába adott ugyanis az őt foglalkoztató Operettszínház a lezárások alatt is egy alapbért színészeinek, az áremelkedések miatt sok színház is zárva tartott a pandémia után is, mert nem tudják fizetni a gázsszámlát.

Ezen fejlemények után döntött úgy Pesák Ádám, hogy amíg kell civil foglalkozásokkal tartja fent magát. Az egyik nagy ételszállítónak futarákodott is egy ideig, és olykor pultosként vállalt munkát egy kisebb kávézóban.

A színész a magazinnak adott riportjában persze nem panaszkodott, hiszen alapvetően sok színházi feladata is van, ami elég lenne a megélhetésére. Ahhoz azonban, hogy állandóan félre is tudjon tenni valamit, a holtidőszakokban a mai napig munkát vállal a kévzőban.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
A Hatoslottó nyerőszámai az 5. játékhéten

Kihúzták a Hatoslottó 2023/5. heti nyerőszámait. Ezen a játékhéten nem volt telitalálat, így a 6. héten 484 millió forintért játszhatnak majd a szerencsevadászok a hatoslottón.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

NAPTÁR
Tovább
2023. február 9. csütörtök
Abigél, Alex
6. hét
Február 9.
Pizza világnap
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2023. február 8. 20:53