8 °C Budapest
Opera theatre in Budapest, Hungary. Old street lighter detail closeup.

Pénzügyeiről vallott a Madách Színház sztárja: futárnak állt a Barátok Közt után

2023. január 25. 16:20

A népszerű színész, Pesák Ádám életében egymást érik a változások. Az utóbbi évek mindenesetre nem voltak neki könnyűek, ugyanis éppen akkor ütött be a járványhelyzet, majd az azt követő válság, mikor a legnagyobb erőkkel igyekezett építeni karrierjét.

"Éppen a lezárások előtt kaptam meg életem első címszerepét a Tesla musivalben, összesen két előadást játszottam belőle, és aztán minden bezárt. Ez igazán tarkón vágott. Borzalmas érzés volt, hogy nem játszahtok, nem élhetek a hivatásomnak" - vallott őszintén a Story magazinnak az utóbbi évek nehézségeiről Pesák Ádám.

A népszerű tv-s és színházi színész persze próbálta maga mögött hagyni a problémákat. Attól sem tántorodott vissza, hogy civil munkát vállaljon. Hiába adott ugyanis az őt foglalkoztató Operettszínház a lezárások alatt is egy alapbért színészeinek, az áremelkedések miatt sok színház is zárva tartott a pandémia után is, mert nem tudják fizetni a gázsszámlát.

Ezen fejlemények után döntött úgy Pesák Ádám, hogy amíg kell civil foglalkozásokkal tartja fent magát. Az egyik nagy ételszállítónak futarákodott is egy ideig, és olykor pultosként vállalt munkát egy kisebb kávézóban.

A színész a magazinnak adott riportjában persze nem panaszkodott, hiszen alapvetően sok színházi feladata is van, ami elég lenne a megélhetésére. Ahhoz azonban, hogy állandóan félre is tudjon tenni valamit, a holtidőszakokban a mai napig munkát vállal a kévzőban.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Az Ötöslottó nyerőszámai a 16. héten

Kihúzták az Ötöslottó 16. heti nyerőszámait, a sorsolást pedig ezúttal is élőben közvetítette a Pénzcentrum. Vajon elvitte valaki az 1,5 millárd forintos főnyereményt?

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 24. szerda
György
17. hét
Április 24.
A rendőrség napja
Április 24.
Zajvédelmi világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem