Eladó a Dunakeszi dunapart kedvelt étterme és panziója, a Park Café: az ingatlanért 490 millió forintot kérnek, 140 fős étterem és 7 szobás panzió is...

Vigyázz, mivel eteted a háziállatod: a legtöbb cica és kutyatartó nem tudja, hogy nem szabad ilyet kapniuk
Böszörményi Andrea kisállat-dietetikusként végzett, eddig több mint harmincezer kutya és cica étrendi problémáiból adódó betegségét kezelte sikerrel. Férjével labradorokat tenyésztenek, és küldetésüknek tekintik, hogy megmutassák a gazdiknak, hogyan kerülhetőek el négylábú kedvenceik civilizációs megbetegedései a helyes táplálkozásuk által. HelloVidék most a kutyák és cicák nyerskosztos és táppal való etetéséről kérdezte a szakembert.
Több tudományos álláspont is létezik kedvenceink táplálásáról, amelyek egy ponton megegyeznek: senki nem vitatja, hogy a kutyák és cicák ragadozó gyomrú állatok, ezért a nyers húsból készült menüt tudják a legjobban hasznosítani.
Kedvenceink ma már családtagok - talán soha nem álltak hozzánk annyira közel, mint napjainkban - velünk jönnek nyaralni, étterembe, vásárolni. Attól azonban, hogy felengedtük a kutyát a kanapéra, nem változott meg az emésztőrendszere: ragadozó gyomra van, ezért a húsból készült menük jelentik számára a legegészségesebb táplálékot.
Az egészséges étel friss és változatos hozzávalókból készül, ezt humán élelmezés vonatkozásában senki nem vonja kétségbe. Kedvenceink táplálásában is ez a jövő: törekedjünk rá, hogy a szintetikus, feldolgozott ételek, tápok, konzervek helyett minél több friss, természetes összetevő kerüljön a tálkájukba nap mint nap. Ha kíváncsi vagy rá, mit árult még el Böszörményi Andrea a kisállatok nyerskosztos etetéséről, olvasd el a teljes a cikket a Hellovidék oldalán.
"Gyakori tévhit, hogy fenntarthatóan élni drága. (...) Pedig a fenntarthatóság sokkal gazdaságosabb" - Hegedűs Kristóf.
Egy fiatal közgazdász házaspár miért dönt úgy, hogy a budapesti életet hátrahagyva a Mátrába költözik, és megment egy 3,2 hektáros, kivágásra ítélt gyümölcsöskertet?
A környezettudatos, fenntartható életmód kialakítása mindannyiunk közös érdeke.
Anita a kislányának keresett használt télikabátot az online piacon, de a hatalmas kínálat ellenére sem találta meg, amit keresett. Így született meg a Ruhacsúszda ötlete.
-
Egy jó szörp titka: így lett a házi receptből sikeres vállalkozás
A semmiből indulva vált országosan ismert prémium márkává a Mayer szörp.
-
Neked 1%, nekik egy újabb lépés a kórházi magány ellen (x)
Az Amigos a gyerekekért önkéntesei, 10 éve viszik a játékos nyelvtanulást a kórházakba. Segítsd őket, hogy jövőre is ott lehessenek a kórházi ágyak mellett.
-
Kiváló minőségű tejtermékek minden napra (x)
A Sole-Mizo Zrt. hat Mizo márkaterméke szerezte már meg a KMÉ-védjegyet, amely a kiemelkedő minőség garanciája a fogyasztók számára.
Portfolio Gen Z Fest 2025


