14 °C Budapest
Bokor, 2012. május 19.Dömsödi Gábor, a település polgármestere egy traktoron ül a VIII. Axiál Veterán Traktormajálison Bokor községben.MTI Fotó: Komka Péter

Havi 60 ezer forintból él az egykori sztártévés: most autóját árverezi, hogy pénzhez jusson

2021. szeptember 6. 11:30

Havi hatvanezer forint a nettó jövedelme az egykori sztártévésnek, Dömsödi Gábornak, aki most különleges Trabantját készül árverésre bocsátani, hogy tovább tudjon lépni.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

A műsorvezetőt sokáig Hajdú Péterrel együtt láttuk a képernyőn, majd elváltak útjaik. Dömsödi Gábor ezután eltűnt a nézők szeme elől, majd a Nógrád megyei Bokor, később Pásztó polgármestereként a közéletben próbált szerencsét.

A koronavírus-járvány miatt szűnt meg a munkahelye, és csak három hónapig járt neki az álláskeresési járadék. Szerencse a bajban, hogy a feleségének van munkája, és ő sem érzi elveszettnek magát - mondta el a Blikknek.

Nekem van más lehetőségem, tudok könyvet írni, amit szerencsére meg is vesznek 

 – tette hozzá. A könyv kiadásához szükséges összeget azzal próbálja előteremteni, hogy elárverezi régi, gyári állapotú, alig tízezer kilométert futott Trabantját. 

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
A Hatoslottó nyerőszámai a 41. héten

Kihúzták a Hatoslottó 2021/41. heti nyerőszámait. Ezen a játékhéten sem volt telitalálat, így a 42. héten 2 060 millió forintért játszhatnak majd a játékosok.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. október 27. szerda
Szabina
43. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?