2020. július 4. szombat Ulrik

Özönlenek a panaszok: 12 településen állt le a tévében az adás

  • 2015. szeptember 18. péntek 09:05

A héten 12 Csongrád megyei településen szüntette meg a Telekom a hagyományos kábeltévét, és átállt a digitálisra. Rengeteg panasz érkezik, a régi tévékhez átalakítóra van szükség, az első beszerzése ingyenes - írja a delmagyar.hu


A lap nyugdíjas olvasójának elmondása szerint figyelmeztetés nélkül kapcsolták le a kábeltévét, azóta csak az M1-et és az M2-t és a Duna Tv-t tudja fogni. Nagy utánajárással kiderült, hozzá is elérkezett a digitális átállás. A problémával nem volt egyedül.

A Magyar Telekom október végéig lépésről lépésre állítja át több tízezer ügyfelénél a régi, úgynevezett analóg kábelszolgáltatást a korszerű és kódolatlan digitálisra. Ehhez a régebbi képcsöves készülékhez kérni kell set top boxot. Ezt a szolgáltató ingyen biztosítja. Azt azonban érdemes tudni, hogy háztartásonként csak egy jár ingyen, és csak azoknak, akiknek Telekom TV szerződésük van. Minden további tévéhez darabonként 9000 forintba kerül az eszköz, egy ügyfél maximum kettőt vehet.

Újabb átállás jön
Szeptember 22-én, kedden következik: Ásotthalom, Balástya, Domaszék, Hódmezővásárhely, Kistelek, Mártély, Mindszent, Mórahalom, Öttömös, Pusztamérges, Pusztaszer, Ruzsa, Szegvár, Üllés, Zákányszék.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok (OTP Bank, Budapest Bank, ERSTE Bank, Cetelem, Provident, stb.) ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk